Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?
İnsel Bey size çok teşekkür ederim. Kadınların özgürlüğünü kısıtlayan bu görüşe tepki duymanız sizin anlayışınızdan kaynaklanıyor zaten. Ama maalesef ülkemizde azınlıktasınız. Keşke sizin gibi insanlar çoğunlukta olsaydı. :'(
Mehmet Bey, tabii ki zaman zaman espri yaparak konuyu tartışmak en güzeli. Çok içten, samimiyetle yazdığınız yazıyı büyük bir zevkle okudum. Benim de çekincelerim bunlardı zaten...
Özdal Bey, ben bu konuyu geyik muhabbeti yapalım diye açmadım. Öyle olsaydı serbest muhabbet köşesinde açardım zaten. Dikkat ederseniz o bölüm ilk açıldığında "işte esas geyik muhabbetimizi burada yapabiliriz" diye bir mesaj atmıştım.
Sadece merakımdan sormuştum. Ama fikir alışverişi yaparken espriler yapmak, fıkralarla, karikatürlerle süslemek forum kurallarına aykırı ise haklısınız...
Ben diğer arkadaşların yazılarını yanlış anladığımı sanmıyorum. Ancak siz nedense benim yazılarımı hep yanlış anlıyorsunuz. Bu büyük bir ihtimalle ilk defa bir foruma üye olup hiç tanımadığım insanlarla fikir alışverişinde bulunduğumdan, kendimi yeterince açık ve net ifade edemememden kaynaklanıyor. Acemilik işte.. Keşke daha önce kadın forum sitelerine filan üye olsaymışım. Tecrübe kazanırdım
Neredeyse bu soruyu sorduğuma soracağıma pişman olacağım :-X
Sevgiler.