Ynt: Kampta Yan Komşunuzun Yalnız Bayanlar Olması Sizi ve Eşinizi Rahatsız Eder mi ?
Merhaba
Daha ilk sayfanın sonlarına doğru tipik türk karakteristlik özelliklerimizi sergilemiş,ünvan verilen,konuya vakıf olmadan hezeyana kapılmış panik halinde müdehale etme gereği duymuş ve ben forum sayfalarını tek tek okurken kah,kahkahalara tutulmuş,kah evet budur demiş, bazende sinirden tırnaklarını yemiş biri olarak acizane kendi fikrimi de paylaşmak istedim,sürçü lisan ettiysek affola der havayı yemeyiz!
ÖNCELİKLE GÜVEN
Ben 41 yaşındayım eşimle evlendiğimde henüz 21 yaşındayım,yani..20 yıllık evliliğimiz var eşim ile o ise daha 18 indeydi.Bu 20 yıl ve 19 ile 6 yaşındaki kızlarımızla bu güne nasıl geldik?
Her şeyden evel saygı ve güven tabiki de sevgi.
Bu 20 yılda İstanbul,Çorlu,Marmaris,Fethiye,Ayvalık ta yaşanmışlıklar doldurdu ve güney illerinde de genelde turizmin değişik dallarında işletmecilik ile geçti.Aslında konu çok farklı görünsede sonuçta eşler arasındaki davranış biçimlerini irdeliyor(kıskançlık)Bakın arkadaşlar,abiler,kardeşler herkese saygım var ve kesinlikle bilmişlik taslamak gibi bir niyetim yok,olamazda.Madem bir hanım arkadaşımız bir erkek arkadaşa(abi)vesile ederek fikir sordurmuş ve belirttiği gibi ilgilenen herkese sorusu,bende tüm belirttiğim hususlara istinaen cevabımı veriyorum.Ne eşim beni nede ben eşimi kıskanırım ama oda beni bende onu korur kollarız.,burada bir parantez açmak gerekirse her çift bir birini kıskanır o ayrı mesele.Çünkü bir birimize güvenimiz tamdır.He bu demek değildir kıskananlar bir birine güvenmiyor asla.Bu konu biraz kişinin yetişme tarzıi,biraz yaşadığı olaylar,birazda genleri ile alakalıdır der saygı ve sevgilerimi sunarım.