Kamyonet Olan Aracı Polisin Karavan Diye Bağlaması Mümkün Mü?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 289

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkadaşlar.

Minik bir kampervan kullanıyorum. Benim Güçlü'm bir Ford Connect. Bunun dışına tente yaptırmak istedim. Arkadaşlarımda bağlarlar diye uyaranlar oldu. Aracımın dışına tente yaparsam karavan olduğu belli oldu diye beni yolda bağlarlar mı?

Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Normalen aracımı Kamyonet ruhsatıyla kullanmaya devam etmek istiyorum.

tente ile neden kendinizi araca bagliyorsunuz ki, hep aracin yaninda mi olacaksiniz. siz mi golgeyi takip edeceksiniz golge mi sizi . semsiye daha kullanisli olacaktir sizin icin . ille de arac yanindan olsun derseniz ve risk almamak istiyorsaniz aracin yan tarafina gecici olarak cift tarafli bant ile ya da kalici olarak dyson ile kanca yapistirin tentenin bir ucunu bunlara tutturun. bana gore kamp ve karavanciligin en havali ve en kullanissiz birinci malzemesi arac ustu katlanir cadir ( tabut ) ise ikincisi de arac yani katlanir tente .

Ben pazarda satılan pamuklu gölgelik parça kumaş aldım çadırcı bir arkadaşa kancalı fitilli şekilde diktirdim. Lazım olunca bir tarafını karavana tutturuyorum..

Diğer tarafına da, 3 adet 2 metrelik boya fırçası sapı aldım onlara geçirip yere çaktığım kazıklara iplarle geriyorum..

Malliyeti çok ucuz oldu kumaşı (4 metreye 1.8 metre) 300 tlye aldım, 200 tlde çadırcıya verdim 500 tl ye geldi bana..

Gayet güzel iş görüyor, 5 dakkada kuruluyor, topladığında dışarıdan hiç bir şey farkedilmiyor..