Arkadaşlar merhaba;
Kanyon geçişleri için malzeme almak istiyorum, lakin kararsızım ve pek fazla bilgim yok... Aşağıdaki ürünü önerirmisiniz yada sizin önerebileceğiniz bir neopren elbise varmı?
Diktirmek mantıklı geldi, teşekkürler @bahadıremin
Daha önce neopran elbise diktiren oldu mu? ve ortalama fiyat ne çıkar acaba... Bilgisi olan yazarsa sevinirim...
Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?
Pahalı bir neoprene gerek yok. 3 mm kalınlığında uzun kol ve bacaklı olanı işini görür. Kalınlığı soğuktan, uzun olması darbelere karşı korur.Dalışta kullandığım 5 mm uzun neopreni kanyon geçişleri için kullandım. Soğuktan koruma gayet iyiydi ama kalınlık nedeniyle hareket kısıtlığı yapıyor.
Özel dikim fiyatı kabartacağa benziyor... Lakin araştırmakta fayda vardır diye düşünüyorum...
Teşekkürler...
paramedik' Alıntı:
Pahalı bir neoprene gerek yok. 3 mm kalınlığında uzun kol ve bacaklı olanı işini görür. Kalınlığı soğuktan, uzun olması darbelere karşı korur.Dalışta kullandığım 5 mm uzun neopreni kanyon geçişleri için kullandım. Soğuktan koruma gayet iyiydi ama kalınlık nedeniyle hareket kısıtlığı yapıyor.
Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?
5 mm çok kalın olur hareketleriniz kısıtlanır. 5mm yi derin dalışlar ve çok efor sarfetmeyeceğiniz durumlarda kullanın. su sıcaklığı 8-10 c lerdeyken 3 mm yeterli olur. Vücudunuza oturmasına özen gösterin. yeterli koruma sağlayacaktır.