Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Murat Koç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,418

Murat Koç

Çorba ülkesinde, çatalı olan adam...
Yer
Pendik/İstanbul
Arkadaşlar merhaba;
Kanyon geçişleri için malzeme almak istiyorum, lakin kararsızım ve pek fazla bilgim yok... Aşağıdaki ürünü önerirmisiniz yada sizin önerebileceğiniz bir neopren elbise varmı?

Ürün açıklaması :
Aqualung Safaga Mono Erkek Dalış Elbisesi

Havale / EFT
: 268,61 TL (KDV Dahil)

5mm. Başlıksız mono
Çift jarse

Ürün linki :
[SIZE=78%]http://www.hepsiburada.com/liste/aqualung-safaga-mono-erkek-dalis-elbisesi-sp658101-106/productDetails.aspx?productId=sporsp658101&categoryId=1300018#Gorseller[/SIZE][/size]
[/color]

Etiketler

Ynt: Kanyon geçişi için bu Neopren elibiseyi önerirmisiniz?

bahadiremin' Alıntı:
hazıralmak yerine diktirmenizi öneririm. karaköyde bu işi yapan firmalar mevcut...

Diktirmek mantıklı geldi, teşekkürler @bahadıremin
Daha önce neopran elbise diktiren oldu mu? ve ortalama fiyat ne çıkar acaba... Bilgisi olan yazarsa sevinirim...

ben şu an kullandığım elbisemi 2006 da diktirmiştim. 3 parçaydı ve o tarihte bana 380 liraya mal olmuştu.

Pahalı bir neoprene gerek yok. 3 mm kalınlığında uzun kol ve bacaklı olanı işini görür. Kalınlığı soğuktan, uzun olması darbelere karşı korur.Dalışta kullandığım 5 mm uzun neopreni kanyon geçişleri için kullandım. Soğuktan koruma gayet iyiydi ama kalınlık nedeniyle hareket kısıtlığı yapıyor.

bahadiremin' Alıntı:
ben şu an kullandığım elbisemi 2006 da diktirmiştim. 3 parçaydı ve o tarihte bana 380 liraya mal olmuştu.

Özel dikim fiyatı kabartacağa benziyor... Lakin araştırmakta fayda vardır diye düşünüyorum...
Teşekkürler...

3mm benimde kafama yattı...
Teşekkürler...

DECHATLON dan 129 tl ye aldım denedim memnun kaldım.

5 mm çok kalın olur hareketleriniz kısıtlanır. 5mm yi derin dalışlar ve çok efor sarfetmeyeceğiniz durumlarda kullanın. su sıcaklığı 8-10 c lerdeyken 3 mm yeterli olur. Vücudunuza oturmasına özen gösterin. yeterli koruma sağlayacaktır.

3mm ve tek parça bir elbise iş görür. Dirsek ve dizlerinde güçlendirilmiş parçalar bulunması da elstra güvenlik sağlar.