Merhabalar,altın kaplama az olur bence.Çok daha farklı yorumlar yapmak gerekir.Nedir bu böyle yahu,aldı başını gidiyor. Bir ara arabamı satıp model yükselteyim diye düşünmüştüm artık hayal oldu.
katılmamak mümkün degil...suni yükselmeler hep almak isteyip de içinde Toyota sevgisi gittikçe artan...bunu bir an önce gerçekleştirmek için çaba harcayan arkadaşlarımıza zarar verir...bir süre sonra da inan umutsuzluga kapılırlar hatta kızarlar...
İsmail bey merhaba,
karapanter her geçen gün güzelleşmeye devam ediyor,
nacizane bir önerim olacak,
12 nolu fotoğrafa baktığımda stepnenin duruşu hoşuma gitmedi, aşağıda fotoğrafını yayınladığım stepne duruşu sanki daha hoş olur gibime geliyor.
İsmail Bey, ne yalan söyleyeyim. Çok severek takip ettiğim aracınızda tek göz zevkimi bozan nokta arkadaşında dediği gibi, stepne taşıyıcınız...
Onu basit bir bükme işlemiyle üstteki fotoğrafdakine benzetebilirsiniz diye düşünüyorum...
Tabi sadece fikir bizimkisi, yalnış anlamayın
İsmail bey merhaba,
karapanter her geçen gün güzelleşmeye devam ediyor,
nacizane bir önerim olacak,
12 nolu fotoğrafa baktığımda stepnenin duruşu hoşuma gitmedi, aşağıda fotoğrafını yayınladığım stepne duruşu sanki daha hoş olur gibime geliyor.
öneriniz çok yerinde ve benim de kafama takılan bir durumdu.
O şekilde yapılma düşüncesi arazide salınımlarda zarar vermesin diye ve stepne tuturucuya konulacak malzemeye (kürek v.s)yer açmak içindi.
Basit bir operasyon yapılacak yakında..teşekkür ederim.
Ne kadar çamura girersem..ne kadar istesem de maalesef başka araçlar çamur deryasına bulanmış gibi duruken
Land Cruiser sanki yıkanmış gibi olmasada tam kirlenmiyor.. ;D ;D
Yani yaptıgı işi sessiz yapıyor.Bazıları gibi eline yüzüne yag sürüp..."çok çalıştım ustam bak " havasında olamıyor... ..ne de öyle wramm..diye sesi çıkıyor..hep