KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merak ediyorum, aracınızda sabit akslardan var. Bunlar otomobil aksları gibi değil ufak tefek araçlarda ciddi yol tutuş sorunlarına sebep oluyorlar ve takla atan araçlara sık sık rastlıyoruz. Sizinki gibi ağırlığı yerinde olan bir araçta ne olur acaba yol tutuş sorunu yaşadınız mı bu araçla?
Merak ediyorum, aracınızda sabit akslardan var. Bunlar otomobil aksları gibi değil ufak tefek araçlarda ciddi yol tutuş sorunlarına sebep oluyorlar ve takla atan araçlara sık sık rastlıyoruz. Sizinki gibi ağırlığı yerinde olan bir araçta ne olur acaba yol tutuş sorunu yaşadınız mı bu araçla?
yol t5utuş problemim aracı yükselttiğim zaman yaşadım bir süre onuda dif genişliğini artırarak merkezkaç kuvetini dengeleyerek aştık şu an için bir problem yok
allah kolaylık versin takip ediyoruz merakla bu arada renk bencede turuncu yada sarı ikiside çok hoş duruyo ama siyah deil zaten eski rengi siyahmış abi niye yine aynısı olsun değişiklik iydir derim