Kara Şövalyenin günlüğü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan radicale262 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,561

Etiketler
Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

jeep' Alıntı:
Erdinç hocam arkadan kaç cm keseceksin. Şasi bağlantılarını filan kontrol ettin mi?

göktuğ merhaba öncelikle ilgine teşekkür ederim arkadaş keseceğim dediğimde boydan kısaltmıyorum dediğin gibi şasi takozlarına geliyor yükseklik olarak kesiyorum ve 10-13 cm gibi bir fark çıkıyor ortaya.

moonwalker_arc' Alıntı:
Kolay gelsin, bu kaporta işi her zaman gözümde büyüyor ve hep beni korkutur :smiley: Allah nakit ve vakit versin :smiley:

Bende de sizin koca oğlanın yavrusu var ufaklık Blazer s10 :smiley: adı da Gülazer :D

p1050373.jpg

Bende k5 isteyerek giriştim bu sevdaya ancak s10 nasip oldu, herşeyin hayırlısı.

Renk olarak ise Yavuz abiye katılamayacağım bu cüsseye asil renk olan siyah yakışır hem turuncu olursa adı ne olacak orange knight mı :D

Öncelikle koca oğlan dediğini duyarsa çok bozulur Black Knight Sonrasında ise dediğim gibi kaportacı kardeşim kadar yakın diyebilirim sacını, telini, karpitini, tüpünü alıp devam ediyoruz. diğer işciliğinin çoğu kısmını kendim yapıyorum. elektrik,döşeme vb. boyadada sanırım ufak tefek yardımlar alıcaz arkadaşlardan kısacası tek masraf şu an için yedek parçalar.

bu arada yukarıdaki sarı aracın üzerinde görülen dodikleri yapmak için ölçülendirmeler yaptım bugün saclarını bastırdım bakalım ne çıkacak ortaya benim için dua edin sanırım biz bunu başarıcaz. sırada şnorkel çizimleri var şimdi de.

radicale262' Alıntı:
göktuğ merhaba öncelikle ilgine teşekkür ederim arkadaş keseceğim dediğimde boydan kısaltmıyorum dediğin gibi şasi takozlarına geliyor yükseklik olarak kesiyorum ve 10-13 cm gibi bir fark çıkıyor ortaya.

Hocam yine sen bilirsin ama arkası çok uzun aracın. Oralarda nasıl offroad yapıldığını biliyorum. Sizi de gördüm şenliklerde. Arka camı 50 cm küçültüp, son sıra şasi kısmını kesip, kupa takozlarından da 2 tanesini iptal ederseniz. Bayağı kısalır gibi.. Benim yeni cj-8 de yaptık. Çok zor olmuyor..

bence de orjınal uzunlugunu bozmak aracın heybetınde de azalma yapacaktır.. şahsi düşüncemm.. arazi kabiliyetinde mutlaka artış olacaktır.. fakat sanırım araç toplandıktan sonra artık deniz suyuna girmez heralde.. en azından be ole umuyorum :smiley:
renk olarak ta degısıklık ıyıdr dusuncesındeyım.. sarı renk cok heybetli duruyor.. ama duz sarı yerıne kusak atmıs oldugnuz kırmızı bolgeyı sıyah yapıp dodıkler,moonvisor,snorkel ve on arka celık tampon ve yan rock slıderlar sıyah olursa guzel oloacaktır.. saygılar kolay gelsın

arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize teşekkürler. her türlü eleştiri ve görüşe açığım daha farklı fikirleri olan arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim . emin olun her fikri değerlendireceğim .

Erdinç bey aracınızın boyunu hiç oynamayın derim o duruş ve asalet bozulmasın siz dememişmiydiniz aileme küçük geleceği için K-5 almadım suburbanın arkadan boyunu kısaltırsanız ne anlamı kalır bineceğiniz araç ne suburban olur nede K-5 blazer olur olsa olsa acayip ne olduğu belirsiz 5 kapılı bir araç olur.Renk konusuna gelince siyahtan vazgeşmeyin derim siyahın asaleti bambaşka başka bir renk suburbanı bozar.Allah size kolaylık versin iyi çalışmalar.

merhaba erdinç abim zanedersem bu işlemlere biz aracı gördükten sonra başlamışsın black knight maşallah gördüğümden beri hep aklımdaydı ve sen onu baştan yapıyorsun eminim mükemmel olacak sana araban için önce bol kazançlar ve ustaların ellerine sağlıklar diliyorum. renk konusunda sarı derim ortayada bi kuşak attınızmı cillop gibi olacak üste bagaj olsa güzel olur ama :D ben kara şovalyeyi bizzat yerinde gördüm o aracta bagaja felan gerek yok içi resmen 5 oda bir salon :D :D allah nazarlardan saklasın kolaylıklar versin abim resimleri merakla bekliyorum tüm arkadaşlara selamlar.

eminim çok güzel olacak,benim olsa ön koltukların arkasını komple boş tutar karavan yapar kartalların mekanına arabamla kamp kurardım.... ;D

Arkadaşlar sanırım aracı arkadan keseceğim derken yanlış anlaşıldım aracın boyu ile oynamak gibi bir niyetim zaten yok ben sadece arka tampon oturduğu için o kısımdan keserek aracı 15 santim gibi arka kısımdan yükseltmekten bahsetmiştim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR