KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Marka yada model , veya araç performansı sağlamlığı hiç önemli değil tek önemsediğim şey insanların araçlarını sizin aracınızı sevdiğiniz gibi sevmesi. Çok iyi gidiyorsunuz, araçda çok güzel olucak gibi, bir fotografçı olarak renk önerim Sarı yada Siyah, veya ikisi karışık. Turuncu daha zıpır araçlara gidiyor bence Suburbana gitmez Sezon başlamadan bitermi çamur içindede görsek bir an önce
Marka yada model , veya araç performansı sağlamlığı hiç önemli değil tek önemsediğim şey insanların araçlarını sizin aracınızı sevdiğiniz gibi sevmesi. Çok iyi gidiyorsunuz, araçda çok güzel olucak gibi, bir fotografçı olarak renk önerim Sarı yada Siyah, veya ikisi karışık. Turuncu daha zıpır araçlara gidiyor bence Suburbana gitmez Sezon başlamadan bitermi çamur içindede görsek bir an önce
Arkadaşlar sanırım aracı arkadan keseceğim derken yanlış anlaşıldım aracın boyu ile oynamak gibi bir niyetim zaten yok ben sadece arka tampon oturduğu için o kısımdan keserek aracı 15 santim gibi arka kısımdan yükseltmekten bahsetmiştim
Onbinler arkanda ve kesme diyor. ;D Bende aksini iddia ediyorum. Aracı 50 cm kısalt. Offroad kabiliyetin çok artacak. Araç genişlik olarak heybetli zaten, boydan 50 cm karizmadan birşey almaz. Araç hafifler, az yakar, kıvrak olur.
Katılmıyorum Göktuğ sana.
Kuyruğu kesik. köpek gibi duruyor.Oldum olası yakışmayan orjinal dışı işler allerji yaratmıştır bende.Kısa ihtiyacı olan k-5 blazer alsın.Yükseltmeyle yakalanır kabiliyet.Hoplayıp zıplayacak araç değil zaten Suburban.
Kuyruğu kesik. köpek gibi duruyor.Oldum olası yakışmayan orjinal dışı işler allerji yaratmıştır bende.Kısa ihtiyacı olan k-5 blazer alsın.Yükseltmeyle yakalanır kabiliyet.Hoplayıp zıplayacak araç değil zaten Suburban.
Köpeklerin kuyruklarını atılgan olsun diye keserler zaten ;D Bu arada ordu da çok hoplayıp zıplıyorlar. Bu araç cj lerle geziyor hep. Tabi bu benim fikrim, kimseyi bağlamıyor Zaten Erdinç hocam kesmeyecek bunu da biliyorum. Benim ki biraz fantezi..
yakışır yakışır.. siyah yakışır.. biraz zahmetli ama heybetin yanında zahmete değer.. kesim olayı da bence "yok artık, suburbana bu yapılır mı.." dedirtir.. yakışmaz kocaoğlana..