Karaburun - Terkos - Balaban Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,888

Etiketler
Ynt: Karaburun - Terkos - Balaban Gezimiz

Çok güzel görüntüler, ellerinize sağlık. Ayrıca bizi avrupadan ayıran en önemli özellik aile yapımızın sağlam olması. Bu değeri hafife almamak gerekir. Bizim aile bağlarımız güçlü olduğu müddetçe, çocuklarımıza gerekli eğitimi vererek yıkılmaz bir kale oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Yusuf bey, ne güzel nereye gitseniz aileniz yanınızda, ne mutlu size..

Kısa ama güzel bir geziyi başarılı fotoğraflarınla bizle paylaştığın için teşekkürler Yusuf, nicelerine ....
Oğuz

gezi güzel olmuş resimler harika, Allah ağzınızın tadını bozmasın
gezmeye devam

Sevgili Yusuf gezilerini ve paylaşımını imrenerek izliyor ve büyük keyif alıyorum.Çok güzel fotoğraflar ve yerler.Sen hakettin ve başardın .Şimdi bizi kışkırtıyorsun.Ben de bu geçtiğimiz hafta sonu ağbimin teknesini İZMİR /FOÇAdan AYVALIK / Karaağaç a denizden götürdük. Bayağı keyifli oldu ama deniz ürkütücü.Bilhassa açık denizden 6 metre tekne ile geçersen biraz tedirginlik yaşatıyor insana.Ailen ve sana mutluluklar ve sağlıklı geziler diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

Çok teşekkürler Metin abi ilginiz için teşekkürler amacım nisbet yapmak değil ama gezebildiğim yerleri siz değerli dostlarla paylaşıp bunun gibi yerlerin olduğunu göstermek gözden kaçmış güzelliklerden paylaşarak haberdar olabiliriz,karşılıklı paylaşımlara devam kalın sağlıcakla.

Erkan&Levent beyler sayesinde bu satırlara geri dönüp, o eski güzel anların anılarını hafızamızda yeniden canlandırdık. Amaaa, o da ne? ben bu topiği bir kaç kez inceleyip hayranlıkla kafama kazımışken yaşadığım bu beğeniyi Yusuf'la paylaşmamışım. Özür dilerim Yusuf! gecikmeli de olsa ellerine sağlık, bu güzel geziyi bizimle paylaştığın için...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler