Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,215

Etiketler
Ynt: Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak

Bir mola verdik..neşe içinde... ;D ;D

Bu arada "ne kadar kaldı başkiraza..medeniyete" sorularına " az kaldı..şuradan dönünce hemen.." diye diye gidiyorduk.. :D :D ;D ;D ;D ;D

Eregli,Başkiraz (24).jpg

Eregli,Başkiraz (42).jpg

Başkalarını dedigi gibi..80 cm kar vardı demeyecegim.. ;D ;D

iyi kar vardı..Hemde berbat bir zeminde d ;D evamlı yokuş yukarı...

Bu arada silverstonları yumuşak tam don yapmamış karda çok başarılı buldum..Yarıyordu karı...

Ama çok çabalamamak lazımdı..Yoksa gömüyordu aracı..

Tatlı sert elveren en yüksek viteste fazla ugraşmadan tıkır tıkır ugraşsa da götürüyordu..Kış ayında buram buram terledim bu

ugraşta.Ford Rangeri vinçleme,strapla çekme kendimi vinçle baglayıp Ersan beyin aracı kendini bana baglayıp vinçlemesi dahil

bütün seçenekler denendi..Burada Haluk bitmek bilmez enerjisi ile müthiş ugraş verdi..Herkese bir Haluk lazım.. ;D

Ayrıca çok iyi bir kampçı olmalarına ragmen Ersan bey,Demir bey ve Yıldırım bey yüzleri kıpkırmızı oluncaya yorgunluktan yere

serilinceye kadar çalıştılar.

Ne zaman tepeden aşagıya tatlı tatlı inmeye başladık..o zaman yüzlerde bir sevinç gülümsemesi başladı..Telsizde şakaların bini bin para idi... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

En güzeli de...

bunca yorgunluktan sonra...ögle yemegini saat 1-2 gibi Başkirazda yeriz diyen bizler... :eek:

sabah saat 10 gibi başladıgımız etabı saat 17.00 gibi ancak bitirince..gözlerimiz dönmüştü...açlıktan..bitkinlikten..

Verici istasyon yakınlarında Haluk aradı Başkirazdaki arkadaşını.

Tandır fırında içli ekmek (büyük mayalanmaış köy ekmegi-pide ekmegi içi kıyma ve hazırlanmış iç ) sıcacık üzerinde

tütüyordu..Yanında demli koca bir çaydanlık ..yanında da Başkiraz Muhtarı ve ihtiyar heyeti dahil 5-6 kişi bizi bekliyorlardı.. :D

Biz midelerimizin gurultusu arasında soluksuz atıtıştırıken..onlar "ya müdür bu havada sizin ne zorunuz var Allah aşkına.. neyinize güvenip de bu yoldan geldiniz..Akçat üzerinden rahat gelirdiniz...keşke oradan gelseydiniz " diyorlardı..Ben o sırada kabak tatlısını iştahla çatallıyordum..

İstanbuldan gelen misafirlerimizi yolcu etmek için Başkirazdan dönüp Sofular-İhsaniye üzerinden

Gölcük Ford farbrikası karşısına çıkardık..Yolluklarını da verip (Eşim her gezimizde gelenek hale gelen kocaman kek kalıbında ya

üzümlü kek yada çikolata parçalı kek yapar)..yolcu ettik...Bir dahaki gezimizde buluşmak dilegiyle ayrıldık..

Eregli,Başkiraz (25).jpg

İsmail abi merhaba gene güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık.bu arada mersin civarlarınada bu sene güzel kar yağdı arslanköy tarafınd yaklaşık 1,5m civarında kar var yani bizde bu sene kara doyduk. ;D

Merhaba hemşerim.

bu sene her yere bol miktar kar yagdı..

keşke oralarda olsam..Şöyle Namrun,sebil,degirmendere, taraflarında offroad yapsak... ;D ;D

süper keyifli bir gezi kareler süper ismailbey paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR