karar veremiyorum yardım edermisiniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesendide Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,140

pesendide

Kamp II
Mesajlar
413
Tepkime Puanı
0
Yer
Konya
uzun zamandır araştırıyorum bir çok offroad cu arkadaşlarla konuştum fakat herkes kendi kullandığı arabanın bir numara olduğunu söylüyor bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum ....

97 model landrover disco V8 motorlu bir jeep mi yoksa aynı modelde grandcheroke 5,2 V8 motorlu jeep mi ikisinin arasında kaldım seçim yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum..... landrover için çok sorunlu bir motora sahip olduğunu bir kaç arkadaşdan duydum ama bilen kişilerin ve kullanan kişilerin bilgisine başvurmak istedim şimdiden teşekkür ederim.....
 

Etiketler
Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

Selam, baktığın iki araç da birbirinden farklı araçlar. Ne amaçla kullanacağına bakar. Grand Chreokee biraz daha konforlu ve daha hızlı bir araç, yol tutumu konusunda da ikisi de farklıdır. Birinde yayla gibi öbüründe tuğla gibi bir durum söz konusu.
 

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

sorunsuz araç yoktur var dıyenede tama etmem giderilmeyecek sorun yoktur yeterki ustası el atsın ben şu an 97 dısko v8 kullanmaktayım düz vites aracımdan memlunum özellikle düz aldım ancak otomatik tercihim olsa idi seçimim değişik olabilirdi 5.2 de tercih edebilirdim ancak jeep 5.2 daha cok konfor odaklı geliyor land daha sert arazı havası var ve ekipmanlar mekanik parça sıkıntısı yok denecek kadar az ancak dış ve iç aksamları sıfırı ve çıkması bulmak zor iyi ustasını bulmakta zor tabi jeepin şanzımanının çok sağlam olduğunu duydum yani hemen ağrıza verecek değil sağlam bir araç uzun süre sıkıntı çıkarmaz ancak elektironık aksam arazıde sıkıntı ne kadar az okadar iyi eger arazıde çok oynamayacaksanız konforlu bir araç 5.2 sizin için ideal olur yakıt olarakta 5.2 biraz daha fazla yakabilir 5.2 ve otomatik olduğu için ama verdiği zevk buna değer inanın ayrıca ben aracımı sorunsuz aldığım halde yağ damlatmasına engel olamadım bu konuda çalıçmalar sürüyor :smiley: her aracın kronık hastalığı olabilir bunlar sizi araçtan soğutmasın yeterki işi bilen birine gösterin ve güvenin ayrıca arazıden çıkmam diyorsanız benim tercihim dısko 1 v8 düz vites olurdu sevgiler saygılar :smiley:
 

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

teşekkürler şu an golleper araçları araştırıyorum sanıyorum o yönde karar verecegim bindim hoşuma gitti açıkcası
 

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

pesendide' Alıntı:
teşekkürler şu an golleper araçları araştırıyorum sanıyorum o yönde karar verecegim bindim hoşuma gitti açıkcası
seçiminizde bol şans dilerim lakin bu işler birazcık şans ve içinize sinmesi işidir önemlidir kafanıza hangisi yatıyorsa güzeli ve iyisi o dur hoşçakalın :smiley:
 



Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

aynen daha önce cherokee kullandım 4,7 aracım vardı onun zevkini hala unutamıyorum ama arazide çok kırılgan o yüzden cherokeye dönmeyi düşünmüyorum
 

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

2 adet (97 ve 98) ZJ kasa, 1 adet de (99) WJ kullandım. Şehir kullanımında çok zevkli araçlar ancak iş araziye girmek olduğunda Land Rover bambaşka. Jeep'ler biraz SUV gibi sanki.
 

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=978.0
Yavuz abi çok güzel bir dil ile dısko 1 anlatımı var landlar arazıye daha çok yakışıyor bir başka duruyor işte ;D ;D
 

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz

foremost' Alıntı:
ben aracımı sorunsuz aldığım halde yağ damlatmasına engel olamadım bu konuda çalıçmalar sürüyor

Land Rover yağ damlatmıyorsa, yağı bitmiştir.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,490
Mesajlar
1,518,775
Kayıtlı Üye Sayımız
172,149
Kaydolan Son Üyemiz
emrecozel

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst