aslında esım 3 lu koltugu ve televızyonun kumandası ıle mutlu bır bırlıktelık yasıyordu ama son 5 yıldır habersız yapılan ve hadı parasını odemıssın madem gıdelım seklındekı seyehatlere alıstı
dinsizin hakkından ımansız gelır mısalı ..... sımdı her hafta sonu bu hafta neredeyız dıye soruyor ....
aslında esım 3 lu koltugu ve televızyonun kumandası ıle mutlu bır bırlıktelık yasıyordu ama son 5 yıldır habersız yapılan ve hadı parasını odemıssın madem gıdelım seklındekı seyehatlere alıstı
dinsizin hakkından ımansız gelır mısalı ..... sımdı her hafta sonu bu hafta neredeyız dıye soruyor ....
İnsallah .... Bu hafta sonu kucuk kızımızı anıtkabır e goturduk ... ıstanbula donuste pazar gunu bolu cıvarında yolda karavana rastladık ... arabadakı halımı soyle tarıf edeyım... sekercı dukkanının onundekı cocuk cama nasıl yapısır dusunun bende o vazıyette arabının camına yapısmıs bende ıstıyorum dıye bagırıyordum .... esım sonunda pes ettı ve bu hafta sonu en azından bılgı edınmeye gıdecegız cokkkk sevınclıyım cokkk...
Tavsiyem bu hafta sonunu Sapancadaki buluşmaya gelerek değerlendirmeniz...
İnanın orada onlarca karavan ve her yaştan deneyimli karavancı bulacaksınız...
Adapazarı firmalarını dolaşmaktan milyon kat daha doğru ve dürüst bilgilere ulaşabilirsiniz Sapancadaki buluşmada...
Pazar sabahtan gelirseniz herkes orada olur zaten... (Gece kalma olasılığınız olmadığını düşündüğümden ctesi gelin diye yazamadım)