M mansurvw Ana Kamp Mesajlar 78 Tepkime Puanı 0 19 Haz 2012 #1 Merhabalar, Karavan camları takmak için 1 metre uzunluğunda yada 50cm 2 parça cam çıtasına ihtiyacım var. Eski yada yeni olması hiç fark etmez. Elinde olan yada nereden temin edeceğimi bilen varsa sevinirim.
Merhabalar, Karavan camları takmak için 1 metre uzunluğunda yada 50cm 2 parça cam çıtasına ihtiyacım var. Eski yada yeni olması hiç fark etmez. Elinde olan yada nereden temin edeceğimi bilen varsa sevinirim.
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 19 Haz 2012 #2 Ynt: Karavan cam çıtası Adres, pino karavan, bu camları onlar satıyorlar ve takıyorlar ama tek olarak çıta verirlermi? sormak lazım...
Ynt: Karavan cam çıtası Adres, pino karavan, bu camları onlar satıyorlar ve takıyorlar ama tek olarak çıta verirlermi? sormak lazım...
M mansurvw Ana Kamp Mesajlar 78 Tepkime Puanı 0 19 Haz 2012 #3 Ynt: Karavan cam çıtası atiladi' Alıntı: Adres, pino karavan, bu camları onlar satıyorlar ve takıyorlar ama tek olarak çıta verirlermi? sormak lazım... Genişletmek için tıkla ... Faruk bey'e sormuştum ama elinde çok az sayıda olduğu için vermek istemedi. Siparişleri varmış. Benim cam bunun aynısı değil. Sadece örnek olsun diye koydum. Yurt dışına çıkmadan bu işi halletmem gerekiyor.
Ynt: Karavan cam çıtası atiladi' Alıntı: Adres, pino karavan, bu camları onlar satıyorlar ve takıyorlar ama tek olarak çıta verirlermi? sormak lazım... Genişletmek için tıkla ... Faruk bey'e sormuştum ama elinde çok az sayıda olduğu için vermek istemedi. Siparişleri varmış. Benim cam bunun aynısı değil. Sadece örnek olsun diye koydum. Yurt dışına çıkmadan bu işi halletmem gerekiyor.