farazicosmos
Kamp II
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 188093" data-quote="Zgrdyg" data-source="post: 1563554"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1563554"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1563554">Zgrdyg' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba, vw grubunun 1.5 tsi motorlu araçlarıyla tecrübesi olan oldu mu?almayı planladığım araç (ateca veya karoq) towcara göre ok ama gerçek dünya yorumlarını da merak ediyorum. 1100 kg bir adria çekecek.<br />
<br />
ben bunu diğer mesaja atacaktım, foruma hatalı mesajla başlamak iyi oldu.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>2 araçta şehir kullanımı için tasarlanan araçlar. Bir ara bende kodiaq almayı planlamıştım ve off road kabiliyetinin sıfır oluşundan ötürü vazgeçmiştim. Doğal olarak asffalttan çıkıp köy yolu piknik için patika yol çamurlu yol yayla yolu gibi yollara sapmamız gerekiyor. Araçlarda hafif değil gerçek 4x4 de değiller kilitli difransiyelde yok bu sebeple vazgeçmiştim. Bu saatten sonra da vw grubuna asla yelteneceğimi düşünmüyorum. mercedes olur bmw olur mazda volvo olur ama vw grubu bana asla hitap etmiyor. Kısaca şunu söyleyebilirim birincisi karavan takınca yakıt tüketimi artacak ikincisi ise araziye girdiğinizde 4 çeker gerektiğinde 2 çeker gibi ilerleyecek. Bu doğrultuda alıp almama kararı verebilirsiniz. Yakıt tüketimi artmayan araç var mı derseniz yok ama düşük motorlu araçlarda yüksek motorlulara göre bu artış çok daha fazla olmakta. Düz yolda ve inişte değil ama tırmanırsan bu zirveye ulaşır.</div>