KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Levent bey çok teşekkürler..İnanın bu ailede (karavan ) çok degerli..dostlugunu,arkadaşlıgını hiçbir şeye degişmeyecegimizi çook arkadaş var.İnşallah biraraya gelecegimiz o günler yakındır..kısa zamanda buluşmalarda görüşmek üzere..
buralpdi' Alıntı:
sabahleyin yazacaktım müjdeyi kendisi versin dedim ama kaçırmışsın, üzüldüm
İsmail beyde güle güle kullansın
Yusuf kardeşim...seni yakından tanıma şerefine nail oldum..Kısa da olsa sendeki insana huzur veren yapın..gülen yüzün beni etkiledi..teşekkürler..Yine ziyaretine gelecegim..ama karavanımla inşallah.. ;D
Yusuf Aybek' Alıntı:
LT'yi İsmail (mdr) abi bugün satın aldı kendisi adına çok sevindim hayırlı olsun abi sonrasında sağolsun bizide ziyaret etti yüz yüze görüşüp tanıştığım için çok memnun oldum.
Herşey bununla başladı... ;D ;D ;D Fitili Nevzat bey ateşledi..
Kendisine buradan huzurunuzda tekrar tekrar teşekkür ederim.
...................................................................................................
Bu topigi işgal etmemek için..kendi açtıgım topikte devam edecegim..karavanım hakkında bilgilere ve..fotograflara.
Tabii topigimin ismini de degiştirmem lazım degil mi. moderatör arkadaşlarımızdan bu konuda yardım isteyecegim.
Mükemmelmiş.Bunun aynısını daha önce bir arkadaşımız almıştı ve çok memnun olduğunu söylüyordu.Ancak bu araçlarda sanırım motor biraz kasaya yetersiz kalıyor.2.3 dizeldi galiba.Ayrıca benzinli tipleride çok. Fiyat çok makul.uzun sürmez kısa zamanda satılır.Kaçırılmayacak fırsat.