Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM
Malum sitedeki ilan arandı..sorumlu kişi Burak beye özellikle sordum.." Ben yalova tarafından,Karamürselden gelecegim..eger birine söz verdinizse..işimi-gücümü bırakıp gelmeyeyim." dedigimde.."Yok abi..yarın sabah bekliyoruz" dedi.
Sabah erkenden...bayagı erkenden..
kalkıp dogruca karavanın bulundugu yere geldik..ki..daha Tükkan açılmamış..biz açtık dükkanı.. ;D ;D
Çay kahve içip bekledik.Baktık..inceledik..konuştuk..aradık (nevzat beyi) kafamıza yattı..mutlaka eksikleri olacaktı..İşi bitirdik..
Fotograf çekiyorduk..İnsel hocam geldi..o da inceledi..Sagolsun.
Orijinal bir araç..35.000 km de.bütün etiketler duruyor..Araç Emniyet genel müdürlüğüne hibe yoluyla gelmiş.Balistik inceleme aracı olarak gerektikçe garajdan çıkıp hizmet etmiş..Kullananlarda sadece yatma ve yemek işi için kullanmışlar anlaşılan..
Ben anlamadıgım konuda..ukalalık yapmam..Arabalardan herkesin anladıgı kadar anlarım..Derinlemesine..bilgi sahibi oldugum konular degildir.Bir bilene..bir anlayana güvenmişimdir..Bu da böyle oldu.. Allah utandırmasın. Herkese gönlüne göre versin..
Samimiyetle söylüyorum..1991 yılında vw golf turbo dizel aracım olmuştu.Yeşil renk..ceviz kabugu yeşili..Almanyadan dönüş yapan konsoloslukta çalışmış birinden almıştım.İnanılmayacak şeyler yaptım onunla. 3.5 yıl kullandım..üçyüz küsür bin kilometrede idi.Taş gibiydi..Aldıgım fiyatın 2.5 katına çok hastası bir arkadaş almıştı sonra..Tadı damagımdadır hala..Oglum hala bu yüzden..vw fanatigidir..