Sayın yasiko benim istediğime en yakın sizin en alttaki turuncu.Son zamanlarda düşünüyorum dağlarda yaylalarda daha çok vakit geçirmeyi seviyorum zıttınada deniz kenarını ve sıcağı koyuyorum böyle olunca küçük bir araç ve remork karavanım olsa bile çok rahat kullanabileceğim birşey.Mesela bugün port bagaj için teklif geldi.özel yapım 180cm uzunluğunda destek ayakları da olması gerekiyormuş bunlarla makul bir fiyata geliyor ama ne kadar makul olsada 3 katı fiyata ben bir remork alabiliyorum,hatta akşam üzeri eve gelirken kıllığınfanmıdır nedir yanımdan inanın böyle bir araç geçti çift dingilli ve kapalı yüksekçe bir remork.Çeki demirini sordum proje herşey dahil 800-900 civarı 3 bin de remork 4 e iş bitiyor,gidip konuşulursa taksit filan da yapılır sanırım ve evladiyelik her işte kullanabilirsin.isteğime en yakını şu model.[attachment=1][attachment=2] kırmızı olanı
remorkların 2. el ucuzları çok var mesela ben iş olarak kullanma eğilimim olmasa masrafından çok daha ucuz bir fyata olan osak beyin çadırvanı tercih ederdim http://www.sahibinden.com/yaz_geldi_cadir-wan_-53WQQaXQQ7461647WQQpXQQdisplayitem herhangi bir remork fiyatına.sayın osak sizn gönderdiğinizden sonra gözüme bu takıldı [attachment=4]