<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="gezgör" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
gezgör' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba Ferhat bey ,umarim sorunsuz Vizenizi alabilirsiniz.Bütün bunlar basiretsiz Politikacilardan kaynaklaniyor,Kendileri Vize almak zorunda kalmadiklari icin Vatandasin neler cektiginin farkina varmak istemiyorlar.Türk Pasaportlarin bir degeri kalmiyor artik.Türkiyeye girerken bile sorun cikiyor,Akraba,es dostu anlamadiklari ise alinca sorun yasamak bizim gibi vatandaslara düsüyor.Bir kac Afrika ülkesine Vizeyi kaldirdik diye caka satiyorlar,Ellerinde geliyorsa her yerde dik durup Vezeyi kaldirmaya calissalarya tabi o biraz sIkIyor .Ben sahsen 5 yildir Kapikule de yasadigim olaydan sonra Türk Pasaportunu kullanmiyorum.<br />
<br />
Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Selam kardeşim<br />
Görüşlerinize aynen katılıyorum,yemen vize konusunu araştırırken 2011 tarihli yazıda yemen vizeleri kaldırıldığı yazıyordu bayağı ümitlendim tamamını okuduğum zaman sadece diplomatik ve yeşil pasaportlara vize kalktığını gördüm.<br />
Demekki ülkemiz sadece diplomatik ve yeşil pasaportlu insanlardan ibaret onların gözünde,<br />
umuma ait pasaportlarında sınır kapılarında vize almayı sağlıyamazlarmıydı?<br />
Vatandaşa ne kadar değer verdikleri burada belli oluyor.<br />
Maalesef vize olayı gezginlerin önünde bazen aşılmaz bir duvar oluyor.<br />
İrandaki arkadaşımız birleşik arap emirlikleri vizesini pazar günü mail olarak göndereceğini söyledi bekliyoruz hayırlısı, pazartesi günü de umman vizemizde bitiyor.<br />
Saygılar selamlar muscattan.ferhat yılmaz</div>