Karavan İmalatçısı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paydaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,747

paydaş

Yeni Üye
Yer
izmir
Herkeze merhaba.İzmir de karavan yapan güvenilir firma tavsiyesiyelerinize ihtiyacım var.Malumunuz bu konuda canı çok yanan arkadaşlar olmuş.Büyük heyecanla karavan hayalime kısa bir süre önce 1973 model mercedes L408G karavan ruhsatlı ama içinde karavan namına hiç birşey olmayan aracı satın alarak başladım.Araç 2300 benzinli Lpg li iç yükseklik 190 eni 190 ayrıca içerden sürücü bölümüne geçebiliniyor.Arada bölme yok
Bu aracı seçmemin tek sebebi tipini çok sevmem.Araç içinde wc duş mutfak 2kişilik sabit yatak ayrıca misafir için açılınca 2kişilik yatak olan oturma grubu olsun istiyorum buna uygun yerleşim planı önerilerinizi bekliyorum.

Etiketler
karavan
Ynt: Karavan İmalatçısı

güvenilir firma sıkıntısını çekenler kulübüne hoşgeldiniz. umarım herşey gönlünüzce olur. firma bulduğunuzda bizleride bilgilendirriseniz çok işimize yarar. iyi akşamlar

paydaş' Alıntı:
Herkeze merhaba.İzmir de karavan yapan güvenilir firma tavsiyesiyelerinize ihtiyacım var.Malumunuz bu konuda canı çok yanan arkadaşlar olmuş.Büyük heyecanla karavan hayalime kısa bir süre önce 1973 model mercedes L408G karavan ruhsatlı ama içinde karavan namına hiç birşey olmayan aracı satın alarak başladım.Araç 2300 benzinli Lpg li iç yükseklik 190 eni 190 ayrıca içerden sürücü bölümüne geçebiliniyor.Arada bölme yok
Bu aracı seçmemin tek sebebi tipini çok sevmem.Araç içinde wc duş mutfak 2kişilik sabit yatak ayrıca misafir için açılınca 2kişilik yatak olan oturma grubu olsun istiyorum buna uygun yerleşim planı önerilerinizi bekliyorum.
Paydaş dostum,
Gördüğüm kadarı ile üretim işini yaptırmak işini İzmir ile sınırlamışsınız.Neden diğer iller yok? Bana uzak,kontrol ve denetim yapmam güç olur diye düşünüyorsunuz. Haklısınız, ama! Ankara'da motokaravan üretimi yapanların müşterileri çogunlukla
Akdeniz,Ege bölgesindendir.Şu ana kadar müşterilerinin şikayetci olduklarına tanık olmadım.
Karavan projesi ile; içinde yer alacak malzeme ve ekipmanların kalite ve özelliklerinin tesbit edilip,sözleşmeye konulduğunda
karşılıklı imza altına alınması, anahtar teslimi karavanınızı sorunsuz teslim almanızı sağlar.
Başlangıç olarak; İç yerleşim konusun da size yardımcı olalım.Bize yaşam bolümü ölçülerini EnxBoyxYükseklik ölçü ve detaylarını özelden bildirdiğinizde yardımcı olabiliriz.
Kolay gelsin!
506 747 33 33

117e2yf.jpg

Seyfettin bey merhaba.Kafamdaki yerleşim planı bu.Artı ve eksilerini yada sizlerin önerecegi başka planlar olursa çok sevinirim.İzmir de yaptırırsam her aşamasını foto layıp formda herkezle paylaşmak istiyorum.

Yerleşim planınız panelvan araçlarda sık uygulanan klasik bir plan. 1,10 sm enindeki oturma gurubu enlemesine iki kişlik bir yatak olacak herhalde. Yatak yapıldığında araca giriş ve çıkış çok zorlaşabilir. Bu durum bence pratik değil.
Iyi çalışmalar ve başarılar.

merhaba Hüseyin bey oturma gurubu misafir olunca yatak olarak kullanılacak.Normalde onun önünde yüksekliği ayarlanılabilinen masa da olacak o nu çizmeyi unutmuşum.Alternatif düşüncelerinizi bekliyorum.

Mustafa Bey, ne kadar sık misafiriniz olacak bilmiyorum ama L408 geniş ve yüksek bir araç olsa da 3.20 m uzunluğundaki bir araçta 2 tane iki kişilik yatak kolay değil
Benim aklıma gelen çözüm şekilleri.
1. Araç 1.90m yüksek olduğuna göre arkadaki yatağın üzerine, kullanılmadığında arkaya doğru katlanabilir/yuvarlanabilir ikinci bir yatak.
2. Sürücü ve yolcu koltuğunu döner yaparak ön taraftanda faydalanmak mümkün olabilir. Bu ön koltukkların üzerine de (oturulacak yerlerin) gelecek şekilde bir yatak düşünülebilir. Bu şekilde aracın içi uzamış/büyümüş olur. Misafir olmadığında aracın içinde daha çok yer olur ve daha rahat edilir. Misafir olduğunda 4 kişilik bir masa kurmak ta çok kolaylaşır. Aracın ön kısmında kazanılacak mesafeyi ölçemediğim için söylediklerimin uygulaması mümkün olmayabilir.
Başarılar.

Hüseyin bey tekrar merhaba 1.önerinize sıcak bakmıyorum zira misafirle altalta yatmak pek istemiyorum.
2.öneriniz malesef boyutlar elverişli degil.İlginiz için teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri