1.motokaravan almayı/yapmayı düşünmeden önce denemek için kiralamak mantıklı ...
2.Broşürde vaadettikleriniz zaten olmazsa olmazlar ..
3 .kiralamada en önemli faktör fiyat ve hizmet kalitesi
4 . .....
broşürde kendi araç filonuz ve iç görselleri kullanmanızı tavsiye ederim.
Broşürle ilgili anketi yapmamızın en büyük sebebi ,
özellikle doğa sever insanların karavan kiralama konusunda en çok önem verdikleri noktayı tesbit etmek
ve bu yönde hizmet sunmak.
Sunduğumuz hizmetler yeterli mi yoksa eksikliklerimiz var mı?
Görüşleriniz bizim için çok önemli.
Ankete katılım konusunda yardım rica eder,şimdiden çok teşekkür ederim.
benim normal hayatta sadece gezi için karavan almak gibi bir düşüncem olmaz.
ama düzgün bir fiyata kiralama hizmeti neden olmasın? kulağa güzel geliyor.
yukarıdaki Ayhan Bey in dediklerine de aynen katılıyorum.
Yurt dışında karavan kiralama yaygın. Karavan kiralama sadece yurt içinde, karavancılığı denemek isteyenler için değil, yurt dışından uçakla gelen zaten karavancı olanlar için de tercih edilecektir. Düşünün, uzak bir ülkede yaşayan bir karavancı karavanıyla gelebilirmi? ama kiralayarak kısa bir tatili olsa da ülkemizde gezebilir.
çekme karavan nasıl kiraya verilir alın size bi soru. ayrıca benim fikrim kendi filonuzu oluşturmaktansa karavanını kiraya vermek isteyecek bir sürü insan var gerekli uygunlukları varsa bence daha uygun olur sizin açınızdan sermaye bağlamaktansa hizmet odaklı daha güzel işler yaparsınız diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun projeniz.. zor bir işe atılmışsınız ama türkiyede çok ciddi boşluk olduğunu düşünüyorum bu sektörde..
- bu işi profesyonel yapan 1 firma bile yok.. bu hem iyi hem kötü.. iyi çünkü talep çok arz yok.. kötü çünkü bu işi merdiven altı yapanlarla fiyatta rekabet edemezsiniz..
- fiyat değil, huzur odaklı müşterilere ulaşabilirseniz(örn: ben ) , bence muvaffak olursunuz..
- mutlaka avrupa piyasasından haberiniz vardı, ama ben yine de yardımcı olmak adına, bu yaz bizzat konuştuğum firmanın kiralık araç listesi paylaşayım sizinle.. (araçların satış fiyatlarını da nette bulup kıyaslama yaparsanız, 3-5 gr katkım olmuş olur)