Karavan Konusunda Hepinize Teşekkürler :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkanguranc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,806

serkanguranc

GIPSY ADVENTURE HOME
Yer
KSK/İZMİR
Merhaba arkadaşlar hepinize ve özellikle Atilla abiye verdiği bilgiler ve aşağıda yazdığı yazıdan dolayı abim ve ben (Salih 35) teşekkür ederiz.Bir yıldan bu yana karavan almak için maddi manevi bekleme dönemini geçirdik ve Atilla abidende aldığımız bilgiler ve aşağıdaki yazısından sonra bugün abimle birlikte ilk karavanımız olan 89 model 4,80 Bürster marka bir Alman malı çok temiz bir karavanı aldık.Nasipse Cuma günü aracımıza takıp evimize getireceğiz.Tatilimiz bu yıl için bitti ama biz hafta sonlarıda kulanmak istiyoruz .İnşallah bu karavan bize güzel sağlıklı mutlu günler yaşatır.ADINI ŞANS KOYDUK....Artık İzmir li olarak İzmirli karavan ve Gezenbilir ailesiyle mümkün olduğunca birlikte olmak dileğiyle...Tüm Türkiye grubuylada senede birde olsa beraber olmak ve tanışmak umuduyla.

(Uzatmadan şöyle sonlandıralım, biraz karamsar tablo çizdiğimi biliyorum, ama belkide 30 yıl bütün sistem bu günkü gibi devam edecek biz boşuna 750 kg larla uğraşıp kafamızı karıştırıp hayallerimizi erteliyoruz, boş verin keyfinize bakın, hayallerinizi bu sebeplerle ertelemeyin, nasıl olsa günü geldiğinde bir çaresi bulunur, cebinize uyan karavanı alıp hayallerinizin peşine düşün...Aldığınız karavanla ömür boyu yaşamayacaksınız, alın satın, ekonomi canlansın, alırken bir hata bile yapsanız en fazla 500-1000 Tl zarar edesiniz, ucunda ölüm yokya, üzülmeyin, asıl siz karavan almayı düşünpde hala almayıp geçen zamanda hayallerinizi gerçekleştiremediklerinize üzülün, para herzaman kazanılır, birtek geçen yılları geri getiremezsiniz, yapmadığınız herşey kayıptır, yaptıklarınız kar..
Şöyle diyebilirmisiniz, karavan almadım ve karavan konusunda kazıklanmadım, ya geçen zaman ya hayalleriniz ne oldu, cebinizi kurtardınız ama hayallerinizi kazıkladınız...Hoşunuza giden ilk karavanı alın ve yaşamaya başlayın...)ATİLADİ

Etiketler

Ynt: Karavan Konusunda Hepinize Teşekkürler

öncelikle karavanınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sansınızı

karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın