çok teşekkür ederiz mesajınız bizi çok mutlu etti benim ve degerli eşimin hayali sizin gibi dolaşmak eşim size facebook tan ulaşmaya çalışıyor mesaj attı görüşmek üzereegeli' Alıntı:Sn. Zirve1,
Aramıza karavansever bir arkadaşımızın daha katılması bize mutluluk veriyor..![]()
Hoşgeldiniz!....
Ülker&Yavuz
Çok teşekkür ederiz hoşbuldukanibal_anibal' Alıntı:sayın zirve1 aramıza hoşgeldiniz
Hoşbulduk teşekkür ederiz.Bu gezi bizim ilk gezimiz çok güzeldi araç benim degil çalıştıgım şirketindi patronlarım saolsun bayram tatilinde kullanmam için bana verdiler bende yıllarca hayal ettigim karavan gezimi yapmaya çalıştım hernekadar aracımızın karavan la ilgisi olmasada harika bir 5 gün geçirdik bunda sonra tek amacım bir karavan yapmak ve yeni yerler keşfetmek görüşmek üzereSRDRGV' Alıntı:Sn. Zirve1 ,
Aramıza hoşgeldiniz. Profilinize baktım aslında ağustos 2009 da aramıza katılmışsınız. O zamandan beri çok yerler gezip , görüp fotoğraflamış olmalısınız.
Herhalde bunları zaman içinde bizlerle de paylaşırsınız. Fotoğraflardan anladığım kadarıyla aracınızı çakma kamperolarak dizayn etmişsiniz. Aynen benim Renault Trafic aracımı yaptığım gibi ;D. Her türlü amaca hizmet eden bir araç olarak bende sizin gibi kullanıyorum. Maksat gönüller bir olsun , gezmek olsun...
Bir yerlerde karşılaşmak tanışmak ümidiyle...
hoşbulduk evet aynı araç ama münübüsümüz satıldıomnitemporal' Alıntı:hoşgeldiniz ,sanırım araçlarımız aynı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81394.100