Karavan ve yatlar için az sarfiyatlı buzdolabı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karavancı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,308

karavancı

Serdar
Yer
Antalya
Yat ve karavanlarda soğutma konusunda en önemli sorun sarfiyattır.

İşte size "A" sınıfı enerji sarfiyatlı buzdolabı.

Çok çok az kullanılmıştır.

Resimlerden durumu açıkça bellidir.
Fazla söze gerek yok.

199 tl

Kleo.png

Kleo-1.png

Kleo2.png

DSCF8789.png

Etiketler

Ynt: Karavan ve yatlar için az sarfiyatlı buzdolabı

screamingeagle' Alıntı:
Merhaba
Hayırlı satışlar bunun bir fiyatı varmı yoksa ilk mesaj yazana hediyemi:smiley:
Sağlıkla Kalın....

Haluk bey aslında bunu size hediye etmem lazım. :smiley:
Uyarınız için teşekkürler.Düzeltmeyi yaptım.

220 voltla çalışan bir cihazın az yada çok sarfiyat tüketmesi neyi değiştirir.

Karavanda 12volt kullanılır.

mansurvw' Alıntı:
220 voltla çalışan bir cihazın az yada çok sarfiyat tüketmesi neyi değiştirir.

Karavanda 12volt kullanılır.

invertör ile 12 volt 220 volta dönüştürülebilir, cihazın harcayacağı güç (67 watt yazıyor) düşük olması avantaj.

mhmtabi' Alıntı:
invertör ile 12 volt 220 volta dönüştürülebilir, cihazın harcayacağı güç (67 watt yazıyor) düşük olması avantaj.

Güzel söylüyorsunuz fakat, elektronik cihazlarda(buzdolabı,v.b) tam sinus inverter kullanılır. Çünkü ani piklenmeler oluşturduğu için.. diğer modifiye sinüsler piklerden dolayı ve çok ısınacağı için yanabilir.

Tam sinüs invertörlerin fiyatlarıda malüm.

Selamlar.

mansurvw' Alıntı:
Güzel söylüyorsunuz fakat, elektronik cihazlarda(buzdolabı,v.b) tam sinus inverter kullanılır. Çünkü ani piklenmeler oluşturduğu için.. diğer modifiye sinüsler piklerden dolayı ve çok ısınacağı için yanabilir.

Tam sinüs invertörlerin fiyatlarıda malüm.

Selamlar.

Üstadım merhaba.

Yorumlarınıza saygı duyuyorum ancak yazdıklarınızdan bu konularda biraz eksik bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum.
Bu sitede konu ile ilgili çok açıklayıcı bilgiler var.Umarım işinize yarar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri