Merhaba
Karavan yapmak için araştırma yapıyorum. Alternatif planlanımdan biride, 110 kasa kamyonete hazır frigo kasa koyup karavana çrvirmek. Yaşam alanın kullanışlığı bakımından kasa uzunluğununun 3.50 mt altında olmasını istemiyorum. Aks aralığı 110 inç(280cm) olan aracın şase bitiminden sonra acaba çokmu çıkıntı yapar birde yönetmelik olarak dışa taşma limitleri ne kadardır lütfen yardımcı olurmusunuz.
Merhaba, aslında sorunuzun cevabını kamyonet arkasına kasa imalatı yapan firmalardan daha net alırsınız, yasal prosedürü bizden daha iyi bilirler. Sizde planınızı ona göre yaparsınız.
Merhaba, aslında sorunuzun cevabını kamyonet arkasına kasa imalatı yapan firmalardan daha net alırsınız, yasal prosedürü bizden daha iyi bilirler. Sizde planınızı ona göre yaparsınız.
Ben deniz kuvvetlerinde çalışıyorum. Dediğiniz gibi kasa boyu 2.5 mt kapalı kasa araçlar var oldukça orantılı görünüyor. Benim istediğim 1 mt fazlalık acaba sorun olurmu?
Ben deniz kuvvetlerinde çalışıyorum. Dediğiniz gibi kasa boyu 2.5 mt kapalı kasa araçlar var oldukça orantılı görünüyor. Benim istediğim 1 mt fazlalık acaba sorun olurmu?
bence sorun olur 3.5 az bır olcu deyıl ben senelerdır kamyonet kullandım kasaları kendımız yaptırdık normal bır olcusu vardır onun dısına cıkılma denge olmaz yolda can guvenlıgı olmaz arabanız yolda gıderken yolu deyıl gok yuzunugorursunuz en onemlısı dıreksıyona kumanda edmezsınız
bence sorun olur 3.5 az bır olcu deyıl ben senelerdır kamyonet kullandım kasaları kendımız yaptırdık normal bır olcusu vardır onun dısına cıkılma denge olmaz yolda can guvenlıgı olmaz arabanız yolda gıderken yolu deyıl gok yuzunugorursunuz en onemlısı dıreksıyona kumanda edmezsınız
Sn @bayar28 e katılıyorum, forumda da bu konu geçmişti, karavan imalatçısından aldığı, pikap üstü karavanın kasaya göre oerantısız olduğu için trafik polisinin ceza kesmesi yüzünden mahkemelik olmuştu.
Merhaba arkadaşlar, bir kaç ay önce pikap karavan almaya niyetlendik ve karavanın yasal durumunu araştırmaya başladık. Facebook sayfası üzerinden pikap karavanın yasal olduğunu söyleyen Pino karavanla görüştük ve karavanın yük gibi algılanacağını ve sorun olmadığını söylediler, istediğiniz yere... Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)