Karavancının En Büyük Kabusunu Yaşadım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan makara60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin bu düşünceniz doğru fakat olayı yaşayan arkadaş burada başıma şu olay gelebilir diye düşünememiş. İşte biz olay baımıza geldikten sonrasını konuşuyoruz (gelmemesidaha iyiydi) Kaçmaya fırsat bulamamış bundan sonrası bizde şöyle derler. Ya herroğ ya merroğ

Etiketler
olsun
işte bu...

Halen gündemde abi.. şevkimizi de hiç kaybetmedik..

Ama nişanlımın romanya pasaportu halen beklemede.. biz de daha fazla beklemeden evlenmeye karar verdik.. bu ekim e tarih aldık. Kısacası ekimden önce artık mümkün değil avrupa turu

Avusturyada bile olduysa benzer bir olay....!!!
Karavan sayısı arttıkça bu gibi çirkin olayların azalacağını sanıyorum ama buna daha çok süre var.....
Bazan hep bir silah el altında olsun demişimdir kendime ama karşı tarafta da olursa diye caymışımdır. Ancak bu olay gösteriyor ki, silah lazım sanki...İlla karşıya doğrultmak gerekmez.Havaya da ateş edilip korkutulabilir.
Bir tedbir en azından. İşe yarayabilir.

Sizin görüşlerinize katılmak mümkün değil aman tatsızlık çıkmasın diyenlerle mezarlıklar dolu. Acaba jandarma gelmeseydi sonuç ne olurdu? o veletler gittikçe azıtacak belkide karavanı ateşe vereceklerdi, işte o zaman hayatınızı kurtaracak olan silahtır.

Böyle ihtimal hesapları yaparsak hiç mi hiç karavanımızla gezmeyelim evimizde oturalım amma evde otururken de DEPREM olabilir.
Hayatın her anında ya böyle olursa diye başlayan kötü durum senaryoları hayal edebilir düşünebiliriz.Böyle ruh hali yaşamak insanın kendi kendine eziyet etmesidir.Gereği yoktur.
Altını çizdiğimiz konuya dönersek: Demek ki size göre rahatsızlık veren gürültü yapan genç erkekler KUNDAKCI olacaklar ve sizde karşılık olarak size gelip bulaşan gençleri öldürüp katil olup kendi hayatınız kurtarmış olacaksınız!!!!!!!! Bu nasıl bir mantıktır düşüncedir

Silahla adam öldürmekten bahseden oldumu, kendini korumak ne zamandan beri mantıksızlık ve düşüncesizlik oldu? Bir gün aynı olay senin başına geldiğinde ne yapacağını merak ediyorum.Ama sanıyorum kapıyı açıp dışarı çıkar hepsini döverdiniz!!!!!

Ateşli silah hangi amaçla yapılmıştır?Kendinizi korumak amacı ile silahı nasıl kullanacaksınız? korkutmak amacı ile gösterecekseniz ya korkmazlar üstünüze yürürlerse ne olacak? karşı tarafta silah gösterirse korkacakmısınız yoksa daha korkutucu olmaya mı çalışacaksınız? karşı tarafta silah gösterip havaya doğru bile olsa ateşlerse ne yapacaksınız?siz silahı gösterince karşıdan birden fazla silah gösteren olunca ne yapacaksınız?
Bu soruların cevabı olarak silahınızı ateşlemek zorunda kalırsanız nereye doğru ateş edeceksiniz?
Karavanınızla gezerken kendinizi korumak nereden çıktı anlamadım gitti.Baktınız hava size göre bozuyor çalıştırırsınız arabanızı çeker gidersiniz olur biter.Yok sizi korkutanlar zaten bu işin erbabı ise yani işleri bu ise o zaman bilin ki kendi silahınızla ölür gidersiniz.
Yahu neden bunları konuşuyoruz.karavan gezmek içindir gezi arabasıdır savaş arabası değildir.

Hocam aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya gerek yok.Sizin fikrinizi değiştirmenin zaten imkanı da yok.En iyisi siz keser sapı ile biz av tüfeği ile gezmeye devam diyelim.

Neden olmasın.

Keşke sorularıma cevap yazılsaydı.
İngilterede Üniformalı polislerin silah taşıması neden yasak acaba?
İngiltere dahil bütün avrupada toplumsal olaylara müdahele eden polisler otomatik uzun namlulu silah taşıyor ve kurşun geçirmez yelek giyiyorlar, eski çamlar bardak oldu artık hiçbir polis silahsız göreve çıkmıyor.

Hocam aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya gerek yok.Sizin fikrinizi değiştirmenin zaten imkanı da yok.En iyisi siz keser sapı ile biz av tüfeği ile gezmeye devam diyelim.
Kardeşim senin başına gelen olay çok vahim, Allahın sevgili kuluymuşsun ki jandarma hızır gibi yetişmiş, hele yanında çoluk çocuğun olsaydı onların yaşayacağı travma çok uzun yıllar sürerdi.

İnanın karavana her bindiğimde aklıma geliyor.Çünkü ben onları kızdıracak hiç bir şey yapmadım.Ancak bazı karavancı abilerimiz ne hikmetse bunu idrak etmekte zorlanıyorlar.Sanki ben bir çatışma alanında konakladım da bunlar başıma gelmiş gibi düşünüp,güvenli bir yere gitseydin bunlar başına gelmez, dolayısı ile silaha da gerek kalmazdı demeye getiriyorlar.Sanki biz silah kullanmayı savunuyormuşuz gibi silahın toplum için ne kadar tehdit oluşturduğunu kanıtlamak için istatistiki veriler yazıyorlar.Gerçi biz ne yazsak boş,yaşamaları lazım,gerisi yalan.

Son düzenleme:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...