<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 172804" data-quote="mhmmdkrgl" data-source="post: 1519099"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1519099"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1519099">mhmmdkrgl' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
2011 caravelle aracıma yaşam aküsünü araç alternatöründen şarj etmek istediğimi İzmir de 2. ve 3.sanayide sözde kendine usta diyen elektrikçilere anlattım ama hiçbiri bu konuda bilgili değil . Aracın alternatörü iki aküyü birden doldurabilir mi diye sorduğumda yeterli bir cevap alamadım. Bugün Viya karavan sayfasını gezerken araçlarının yaşam akülerini 1 güneş paneli ve araç alternatörü ile şarj ettiklerini okudum. Ayrıca youtube da takip ettiğim bir sayfada niewiadow çekme karavanın yaşam akülerinin de araçtan şarj edildiğini izledim . Teknik bilgim bu konular için yetersiz . Bu işi sağlıklı bir şekilde İzmir de yapacak var mı acaba ?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Sevgili arkadaşım <br />
öncelikle sanayide kendisine usta diyen cümlesi bence biraz ağır kaçmış <br />
Çünkü herkez herşeyi bilemez bence sizi düşünerek bilgilerinin olmadığını söyleyip yapmamışlar işinizi <br />
birde tersini düşünün yalan yalnış bir iş yapıp size maddi olarak zarar verselerdi daha kötü olmazmıydı<br />
ben 40 yılı aştı elektrik teknisyenliği yapıyorum ama bina elektriğine elimi sürmem benim dalım yat elektriği <br />
yukarıdaki benim ve birçok arkadaşımızın yazıları size yardımcı olacaktır yinede bir sıkıntınız olursa bende İzmir'deyim zamanım el verdiğince yardımcı olmaya çalışırım</div>