<div class="bbWrapper">sizlere yıllar önce yaşadığım ve hiç unutamadığım bir olayı anlatayım ;<br />
<br />
sene 1986 yer marmaris , o zamanlar turizm sektöründe çalıştığım için marmaris te , bir turizm tesisinde çalışıyordum , tatil günümde marina tarafında dolaşırken , yaşıtım olan iki kişi yanıma geldi , izmir den geldiklerini ve iş aradıklarını söylediler , kendilerine tanıdıklarıma soracağımı bir kaç gün sonra çalıştığım yere gelmelerini bilgi vereceğimi söyledim. Bir kaç gün sonra geldiler , bir kaç tesis ile konuştuğumu ve verdiğim adreslere gitmelerini yardımcı olacaklarını söyledim. Teşekkür ettiler ve giderken , benden bir bıçak istediler, kaldıkları yerde karpuz domates peynir vs kesmek için ihtiyaçları olduğunu söylediler , bana pek mantıklı gelmedi ve tesis yönetcisinden habersiz kimseye herhangi bir eşya veremeyeciğimi söyledim , tamam dediler gittiler.<br />
Ertesi gün eski Marina tarafında bir cafede arkadaşlarım ile otururken , jandarma araçlarının ve ambulansların siren çalarak Günnücek orman kampına gidip geldiğini ve yüksek bir hareketlilik olduğunu gördük , bir şeyler ters gitmiş belliydi.<br />
Akşam üstü çalıştığım yere jandarmlar geldi ve beni sordular , oturduk ve olayı anlattılar , bu şahıslar kıyıdan bir sandal çalarak , orman kampına geçmişler , orada karavancı bir turist çifti görmüşler , birisi bir cam parçası ie kendi elini kesmiş , diğeri cebine bir taş koymuş ve karavancı turistlerin yanına giderek , yaralandıklarını ve kanamayı durdurmak için sargı bezi vs varmı diye sormuşlar , adam hemen bunlara yardım etmek için , eli yaralı olanın yanına gelmiş ve yardımcı olmaya çalışırken , diğer şahıs arkadan turistin başına taş ile defalarca vurarak maalesef öldürmüş , eşi çığlıklar atarak yardım isteyerek koşarken onlar karavana girip , 20 / 30 mark yada sterlin alarak kaçmaya çalışmışlar , daha sonra çok kısa sürede ormanda yakalanmışlar.<br />
Sorguda burada kimi tanıyorsunuz dendiğinde benim adımı vermişler , jandarma o sebeple yanıma gelmiş bende yaşadıklarımı anlattım , ve istedikleri bıçağı vermediğim için bir nebze olsun içim rahatladı , fakat olan olmuş ve turist amca hayatını kaybetmişti.<br />
bize zarar verecek insanlar dost gibi de gelebilirler , ben bu iş biraz '' KADER'' olarak kabul ediyorum , o şahıslar benide öldürebilirdi , neden beni tercih etmediler hala bilmiyorum. ister tabanca ister tüfek ister bıçak olsun ,olacak olan ne yaparsak yapalım olacaktır .<br />
<br />
selamlar saygılar</div>