suleymancirit
Balıkçı, doğa sever, kampçı , kamper karavancı
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 141545" data-quote="theodor_malinovski" data-source="post: 1534007"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1534007"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1534007">theodor_malinovski' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkese merhaba,<br />
<br />
Çekme karavanda kışın tüpün donmaması için ne tür önlemler alınmalıdır?<br />
<br />
Bildiğiniz üzere araçlarda kullanılan LPG gazının propan oranı ev tipi tüplere nazaran daha yüksek ve bu da donma olayını geciktiriyor. Bu sebeple karavanına LPG tankı monte eden karavancı arkadaşlar da mevcut.<br />
<br />
Benim merak ettiim husus şu: Karavanım 750kg üzerinde ve ruhsatı ve plakası mevcut. Bir LPG istasyonuna gittiğimde karavanımdaki normal aygaz tüplerini doldurabilir miyim? Trafiğe kayıtlı bir araca LPG dolumu gerçekleştirmiş olduğum için yasal açıdan bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Ev tipi tüplere dolum sağlamak için araya bir adaptör veya aparat temin etmem mümkün müdür?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>12 kg mutfak tüpünü OTOGAZ ile doldurmanız sanki uygun değil , karavanınıza otogaz kullanmak istiyorsanız otogaz tankı montaj ettirip öyle kullannak daha akıllıca olur , LPG ile şaka olmaz , yinede mahsuru yok diyen olabilir , ben fikrimi söyledim .</div>