Karavanımı Teslim Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan belka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,959

Etiketler
Ynt: Karavanımı Teslim Aldım

hayırlı olsun keyifli gezilerde kulanmanızı dilerim

Güle güle kullanın. Biraz daha ayrıntı verirseniz biz genç karavancılara da yol göstermiş olursunuz.

ParamedicSelcuk' Alıntı:
Güle güle kullanin hayirli olsun. Kazasiz belasiz binmek nasip olsun. Çok ozel degilse ortalama fiyati tam olarak nedir acaba bu güzel karavanin ?

Dilekleriniz için teşekkürler. Araç hariç 42 bin civarında harcama yaptım. Daha önce yayınladığım yapılacaklar listesinde var olanların tamamı yapıldı.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=107159.0;topicseen

Hayallerinize kavuşmuş olmanız sevindirici, darısı diğer karavan hayali kuranların başına!
Karavanınızı güzel gezilerde mutlulukla kullanmanızı diliyorum

Sağlıklı ve kazasız kullanmanızı dilerim.Hayırlı olsun .
Ömer Aktaş

Karavan sevincimizi paylaşan sayın : eralpserper , Şadan İpektel , ParamedicSelcuk ,mustafaatk , Haldun Uluengin , es45 , Ferhat Şirin, İlhan GÜNEŞ/Bursa , Ahmet Kırtağ , selcuky , Feridun İŞLER, Hacı Mecnun BALCI, ahi25, H. Gökhan, Salih Bayar, carpediem69, aslanahmet , mustafa paydaş, cengiz kaya, Levent GÜNGÖR, csimsek , Haşmet Kalkancı, sivaslı mehmet , KağanÖner , gozdemed -ömer aktaş dostlara teşekkür ederim.

Abim gezilerini ve fotoğraf larini heycan ile bekliyorum. Eger yeni konu acarsaniz bi linki buraya ekleyim gozden kacirmayayim.
Saygilarimla. ...

Saygılar Sevgiler

Sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmanız dileğiyle, saygılar

Çok güzel olmuş . İyi günlerde kazasız uzun Km' ler dilerim.

Ömer Aktaş