Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 338
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,327
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Bir müddet görmediğiniz bebeği ,tekrar gördüğünüzde Oooo... ne kadar büyümüş bu dersinizya,Sizin karavanın da aradan sonra gördüğümüz resimlerinde bu duyguyu yaşadık,Artık ayakları üstüne kalkmış yakında yürür.Hayırlı olsun.

Etiketler

Oğuz bey gerçekten çok güzel görünüyor Allah ağız tadıyla binmeyi nasib eylesin,Bülent ustada döktürmüş ellerine sağlık bu arada ustalıktan ayrıldım ;)

enverdede' Alıntı:
Bir müddet görmediğiniz bebeği ,tekrar gördüğünüzde Oooo... ne kadar büyümüş bu dersinizya,Sizin karavanın da aradan sonra gördüğümüz resimlerinde bu duyguyu yaşadık,Artık ayakları üstüne kalkmış yakında yürür.Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim Enver Bey. Artık şu günlerde imalat bitmek üzere.

yaybek' Alıntı:
Oğuz bey gerçekten çok güzel görünüyor Allah ağız tadıyla binmeyi nasib eylesin,Bülent ustada döktürmüş ellerine sağlık bu arada ustalıktan ayrıldım ;)

quote]

Teşekkür ederim Yusuf Bey.Hayır ola,ustalığını terfi ettirme yolundayken "ustalıktan ayrıldım" da neyin nesi?Devam,daha çok çıraklar yetiştireceksin.Kolay gelsin. :smiley: ;) ;D

Elektrik tesisatı da tamamlandı.

S4031600.jpg

S4031603.jpg

S4031586.jpg

Sn.Oğuz bey açık olan arka kapıdan çekilmiş resim çok ferah ve güzel görünüyor.Kolay gelsin sona yaklaşılmış.

Oğuz bey bir ukalalık yapmama izin verin lütfen.Paylaşım birazda fikir almak amaçlıdır varsayımıyla.Açık rafların önündeki su dalgalarının üzerine ,kapak kilitleri,aydınlatmalar,ekleme bantlarına uyacak metal bir çubuk (boydan .boya) konulsa nasıl durur sizce?

salihcal' Alıntı:
Sn.Oğuz bey açık olan arka kapıdan çekilmiş resim çok ferah ve güzel görünüyor.Kolay gelsin sona yaklaşılmış.
[/quo

Salih Bey teşekkürler.

enverdede' Alıntı:
Oğuz bey bir ukalalık yapmama izin verin lütfen.Paylaşım birazda fikir almak amaçlıdır varsayımıyla.Açık rafların önündeki su dalgalarının üzerine ,kapak kilitleri,aydınlatmalar,ekleme bantlarına uyacak metal bir çubuk (boydan .boya) konulsa nasıl durur sizce?
[/

Enver Bey estağfurullah neden ukalalık olsun.Paylaşım ve fikriniz için teşekkürler.Dediğniz çok doğru.Aslında ben bu gibi yerlerde mat gümüş renginde diğer aksesuarla uyumlu piyonlarla sabitlenmiş aliminyum çubuklar düşünüyordum.Fakat usta emek vererek su dalgası şeklinde bir çalışma yapmış.Bu da güzel durdu.Aslında dalgaların bittiği yer üzerine belirtilen uygulama yapılabilir.Fakat araçta kullanılan malzeme öylesine yekun tuttu ki şimdilik bazı keyfiyet gerektiren tali uygulamaları sonraya bıraktım.Zamanla daha estetik duran eklentiler yapılabilir.Doğru ,isabetli öneriniz için teşekkürler.

Karavan imalatı 28.04.2008 tarihinde bitmiştir.İmalat aşamalarında fikirleriyle güzel dilek ve temennileriyle,dostane tavır ve beyanlarıyla katkıları olan tüm karavan dostlarına teşekkür ederim.Dilerim ki; karavanlarına kavuşmak isteyen arkadaşlar da kısa zamanda imalatlarını tamamlarlar.İç dizayn konusunda elinden gelen tüm maharetlerini sergileyen bülent ustaya da başarısından dolayı tebrikler...Kısıtlı olanaklarına rağmen elinden gelen çabayı göstermiştir.Dekopaj ve daire testereyle teknik olanaksızlıklara rağmen bu işte 1,5 ay civarında tek başına
çalışmıştır.Netice fotoğraflarda görüldüğü gibidir.Elbette bu arada aracın metal aksamlarının imalinde (bu aşama daha yavaş ilerlemesine rağmen) ustalığını ve kaporta işçiliğini gösteren Semih Bey Kardeşimize de tebrik ve takdirlerimi iletirim.(Ne yapalım geç olsun güç olmasın.)Geç olmuştur,fakat seviyeli,özverili bir iş olmuştur.Her çalışanın hakkını -hukukunu bilmek ve işleri oranında onları taltif etmek bence bir gereklilikdir (eksiğiyle -fazlasıyla...) .Fikir,emek,güzel çaba ve güzel dilekler sunan herkese selamlar.

SEVGİ ve SELAMLAR.Tebrikler,sonuç ortada çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.ALLAH kaza bela vermesin .Güzel gezi ve tatiller diliyorum.Darısı bizlerin başına.

metin0035' Alıntı:
SEVGİ ve SELAMLAR.Tebrikler,sonuç ortada çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.ALLAH kaza bela vermesin .Güzel gezi ve tatiller diliyorum.Darısı bizlerin başına.
Teşekkürler,sağolun,daha iyileri sizle için de olsun.Selamlar.

Oguz bey
Sırası gelmıstır artık.
Gule :D gule :D kullanın
Bu gayenızde sıze emegıyle yardımcı olan arkadaslarımıza , ben de tesekkur ederım.

orbay74' Alıntı:
Oguz bey
Sırası gelmıstır artık.
Gule :D gule :D kullanın
Bu gayenızde sıze emegıyle yardımcı olan arkadaslarımıza , ben de tesekkur ederım.
Sağolun Mehmet Bey,güzel dileklerinize içten ve güzel dileklerimle .Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR