Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

yusuf kardeşim, bende bülent beye katılıyorum, maalesef sayın DM ye ise katılamıyorum. nedenlerini aşağıda açıklayacağım.
aklın yolu birdir derler, yukarıda okuduğum kadarı ile bence doğpru çözümü bulmuşsun.
zemin kaplaması için ahşap her halikarda gereklidir( kışın metal bir zemine basmakla yalıtılmış ahşap bir zemine basmak arasında dağlarkadar ısı farkı var). benim tavsiyem zeminde en az 10mm kalınlığında birinci kalite masif kontra kullanmaktır. bunların ebatları genelde 175x225 cm dir. ayrıca kontraya ahşap koruyucu ve yat verniği uygulayınız.( sayın DM nedenbirinci kalite kontra yerine, kavak kontra önerdiğinizi pek anlayamadım, evet fiyatı daha ucuzdur ama bir plakada aralarında 20 ytl kadar bir fark var, buna değermi?)
zemin kaplamasını yapmadan önce, taban sacına kaliteli bir pütür atarsan yapılan işlem çok uzun ömürlü olur. bu konuda uzman bülent beye danışabilirsin.
cam yerlerinin açılması ile ilgili detasylı bilgileri resimli olarak birkaç güne kadar yayınlayacağım.
bu arada forumdaki arkadaşların önerilerini dikkate alarak, yakında baştan sona kadarki tüm işlemleri daha ayrıntılı fotoğraflarıyla beraber albüm haline getirerek yayınlayacağım.bu albüme elektrik mobilya,su tesisatı ve aksesuarlarda dahil olacak. özellikle resimlerdeki gecikmelerden dolayı kusura bakmayın,internet teknolojisinin biraz gerisinde kaldığımdan kaynaklanmakta.
selamlar.
( başta karavan1( oğuz bey) olmak üzere tüm eğitim camiasının öğretmenler günü kutlu olsun.