Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)
Yanılmıyorsam geçen çarşamba Dikilide Bademli tarafından gelip ilçe içine giden sizin karavanı görüp el sallamıştım, o sırada bizde bir kaç karavan deniz kenarında idik...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları;Toyota Coaster(Gezgin Turko)
Merhabalar,taiga ve obozkr1;
ilk karavanım olan Land Rover(seyyah turko)ile Trakya'dan başlamış son nokta olarak Asos(Behramkale)bitirmiştik,bu yıl ise ''gezgin turko''ile kaldığımız noktadan başlayıp ,Burhaniye-Ören ,Ege'ye doğru turumuzu devam ettiriyoruz ,Dikili'de park halinde bir kaç karavan görmüştüm,karşılıklı selamlaşmamız oldu,sizlerede hoş ve huzurlu tatiller diliyorum...
Merhabalar, konu çok eskide kalmış fakat sormadan geçemeyeceğim. Sırf bunun için üye oldum hatta sitye.. Karavan yapma hayalim var. Coaster'ı zamanında nereden buldunuz? Ülkemizde var mı ?
herkese merhaba ,
başka bir sayfada mart 2013 tarihinde bu aracın çalındığı haberini okudum . iki ,üç gün içersinde tekrar bulunduğu müjdeli haberide geldi . Zaten böyle göze batan bir aracın çalınmasıda bir garip ... Hırsızlar adını duyurdu .. !!
O arkadaşıma çok geçmiş olsun . Bulunduğuna sevindim . Umarım bu geçtiğimiz beş sene boyunca güzel anıları olmuştur ... Olay neden ve nasıl olmuş sayfanın sonunda yoktu .. Nedeni ,nasılı önemli değil ; Önemli olan insanların emeğine haksız yere el uzatılması . Kolay para yoktur ,Hesabı vardır ,Ama geç ama erken ...
Kodalmm ,umarım güzel günleriniz hepsini geride bırakır .
Bütün herkese iyi dilek temennisiyle ,ALLAH yar ve yardımcınız olsun.