<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="atiladi" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
atiladi' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Abi ne diyorsun sen, 11 litre/dak hidrofor kullanarak musluğu sununa kadar açsan 1 saatte 600 litre su akar, 1200 litre akıtab,lmek için musluğun sonuna kadar açık tam 2 saat akması lazım, abi sıcak su ile araba motoru yıkama işinemi, yoksa halı yıkama işinemi başladın...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="atiladi" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
atiladi' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
2011 yılı Ramazan bayramında, 4 kişi evden depoda 20 lt su ile yola çıkıp, çanakkale geyiklide su deposunu fulledim (140 lt), sonra bodruma inip sonrada istanbul dönüş, depoda hala 35 lt su vardı, 7 günlük gezide, tam 100 lt temiz su harcamışız, durum böyle olunca 110 lt'lik atık su deposuda dolmadı tabiki, 4 kişi içme suyu olarak ise 60 lt su içmişiz, neredeyse kullanma suyuna denk...Bizim hanımlar suyu, elde yıkamaya göre bulaşık makinası tasarrufunda kullanmayı yıllar içinde öğrendiler, ben bu konuda rahatım...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Atilla usta, Araç karavan olmadan önce araçta 2x damacana içme suyu+ 30 lt. apre bidonlarından (bazılarına musluk takmıştım) 5 adet sürekli yanımda seyahat ediyordu ben onlardan kurtulduğuma seviniyorum.<br />
<br />
Evde ise, Buski nin sayaçlarını okumaya gelen elamanı gibi ''Abla siz hamam mı işletiyorsunuz'' sorusuna çok maruz kaldık. <br />
<br />
Şimdi ise 9 ay karavanlı yaşamımızda su seviyesi sulanmadan azalıyor, ilk hallerim bazı arkadaşlar iyi bilir Saka'y geçmiştim. Buna da şükür.</div>