Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Abi sen arabayı MTK oto dizaynamı yaptırıyorsun?Klimada öyle yazıyordu. Eğer Mtk ya yaptırıyorsanız bence memnun kalacaksınız.Tavanıda tribün tavan yaptırın.Maliyeti biraz fazla olabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-mercedes-dolmus-sprinter/detay bu aracın tavanı gibi yaptırabilirsiniz. Saygılar...
Havaların soğuk olması ben ve Bülent ustanın yorgunluğundan yapım aşama resimleri geçikiyor, bilgisayara bakacak zaman kalmıyor.
Banyo kısmının yapım safhası ve devamı yapılacak.
doskuda_53' Alıntı:
Abi sen arabayı MTK oto dizaynamı yaptırıyorsun?Klimada öyle yazıyordu. Eğer Mtk ya yaptırıyorsanız bence memnun kalacaksınız.Tavanıda tribün tavan yaptırın.Maliyeti biraz fazla olabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-minibus-midibus-mercedes-dolmus-sprinter/detay bu aracın tavanı gibi yaptırabilirsiniz. Saygılar...
Aracımın kliması MTK taktı, karavan dizaynını Ankara'da Bülent usta yapıyor, çok istekleri olan müşteri olduğumdan çalışırken oyaladığımdan şikayetci olabilir.
Rifat bey, Atilla ve Yusuf ustalar övgülerinize teşekkür ederim. Su deposunu Ostim-Ankara sanayisinde Bülent usta tanıdığı yere aracı götürüp en ideal ölçüde yaptırdı.
Dizel araçlara gaz taktırmaya izin verilmediği doğru, yalnız Celal abinin aracında gaz var TÜV dede sorun çıkmadı dedi. Bende konuyu araştırıyorum, bu konuda iyi haberler olmasını umuyorum. aksi takdirde Yusuf ustanın uyarıları devreye girecek.
Saygılar.
Yusuf usta, sağ olasın, taşınma işlerinde kolaylıklar dilerim. Ayrıca seni ön kamera (torun otobüslerde ki gibi giderken yolu izlemek istiyor.) ve kayıt bilgileri hakkında rahatsız edeceğim.