KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
Kardeşimin İzmir'den gelişi geç vakte denk gelmesi, Sapanca'ya karavana sığmayacak kadar çok olmamız nedeniyle hafta sonu karavan 2. siftahımızı Karacabey/Boğaz'dan yana kullandık.
Giderken Karacabey/Bayramdere Celal ACAR hayvan koruma barınağı ve rehabilatasyon merkezine uğradık.
Daha sonra Yeniköyde yeni açılan Kerem Balıkçılıkta kırlangıç çorbası, pisi, tekir, çupra ve istavrit balığı karışıktan sonra Kurşunlu'ya kadar uzandık.
Tabiki gece karavanda yatmak için İzmir'den buralara kadar gelen Kardeşim eşi ve yiğenime düştü.
Ve pazar günü İzmir eşrafı gelin 100, yiğen 100 ve biladerin tuvalete sığmamasından 5 puan keserek 95 vermesiyle, (sanki umurumdaydı) çaylar,oyunlarla güzel bir hafta sonu geçirmiş olduk.
Arkadaşlar benim için yengenizin karavana ısınması isteyerek benim yanımda olmasıydı, bu ışığı gördükten sonra kim tutar bizi.
Cavid abi,
Saplamanız doğru, kamperi küçük yaptığımın farkındayım, hanıma yapım aşamasında 5 kişilik yapalım dediysemde ''motel mi yapıyoruz'' diye çıkıştı.
Laf aramızda Allah yokluklarını aratmasın ailem hem kalabalık, hem birbirine düşkün vede ataerkil yapıya sahibiz.
Teşekkür ederim birgün denk geliriz, grubun bir kısmı Soma ve Dikili'de.
Sağlıcakla kalın.
İlhan dostum, sanırım yapımında uzun zaman çektiğin sıkıntılar,kamperin önünde ailen ile eline çayı alıp sandalyene kurulduğunda gurura dönüşmüştür.
Nice mutlu gezilerde mutluluk içinde kullanmanı dilerim. Sevgilerimle..