Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?
Beyler,
Elmalarla armutları karıştırıyorsunuz, Mahmut beyin bahsettiği karavanlar sizin emek harcayıp, danışarak araştırarak ortaya çıkardığınız karavanlar DEĞİL. Çok fazla gezince kamp alanlarında, yollarda, deniz kenarlarında gerçekten normal gecekondudan farkı olmayan karavanlarla karşılaşılıyor, örnekleri de vermiş zaten.
Mahmut beyi 2004 yılında bu yana tanırım, özü sözü bir, yaşamın içinden biridir, lafını sakınmaz. Hepsine katılıyorum, doğrudur demem mümkün değil, farklı görüşler olacaktır, ama konu sapmasın diye bunu belirtme ihtiyacı duydum.
Bu arada yeri gelmişken yazdığı kitapta, Oğuz, kitabımda senden de bahsediyorum 2 konuda, biri angut diğeri karga demişti. Anlıyorum ki bu konu dostlar tarafından biraz farklı anlaşılmış.
Angut kuşu, eşine sadık, öldükten sonra da tek yaşayan, asil bir kuş. Bu nedenle de angut deniyor

)) Ben hiç üzerime alınmadım, angut kuşunun hikayesini Urfa'da, Mahmut hocamla birlikte yerinde dinlemiştik. Buna atfen kitabında bahsetmiş, göreceğiz bakalım
Mahmut'u geri döndürebilir miyiz bilmiyorum ama farklı görüşlerin paylaşılmasında fayda var diyorum. Hepimiz aynı gaye için çaba gösteriyoruz, doğada karavancılık raconuna uygun birliktelik.
Bu, illaki Omnistor tente, Thetford WC, Dometic/Waeco buzdolabı, Seitz karavan camı ile olmuyor. Yusuf, pekala araştırınca güzel, uygun bir buzdolabı ve mutfak için tezgah üstü ocak buldu.
Daha niceleri var kimbilir...
Saygıyla
Oğuz