mesajınızın bir kısmı bana hitap ettiği için izninizle cevap hakkımı kullanayım. öncesinde de bir kaç şey söylemek isterim.
değerli
@lucias , siz yaptığınız işi paylaşmak için bir başlık açtınız. doğal olarak görenler konu ile ilgili yazacaklar, zaten başlık açma amacı görüş almak değil midir? eleştiriye tahammülünüz yoksa neden böyle bir yol izlediniz? size hitaben hakaret, küfür vb. bir şey yazılmadığı halde sanki biraz gücenmiş gibisiniz.
daha önce pek çok farklı imalat yapmış olabilirsiniz, bu işi de planladığınız gibi bitireceğinize şüphe yok. ama işi planlamak başka, planlandığı gibi yapmak başka birşey. muhtemelen ilk defa bu tarz bir imalat yapacaksınız. izlediğiniz yol bunu gösteriyor.
karavanımı merak etmişsiniz, şu an uzun süreli kamp yapamadığım için karavan değil kamp aracı kullanıyorum ( vw t5 ) daha önce iveco daily panelvandan motokaravan yaptım, onun öncesinde de kontrplak üzeri fiber kaplama şeklinde kendi teknemi imal etim (8 ay daimi içinde yaşadım)
inşallah projenin sonunda kantar fişini ve gittiğiniz yerlerden güzel fotoğraflar paylaşır beni utandırırsınız .... selamlar....