hamzasimsek
Yeni Üye
Slm arkadaşlar kendimi tanıtarak başlamak istiyorum;
Adım hamza bursa inegöl'lüyüm mobilya ve dekorasyon öğr. bölümü mezunuyum saldalye firmasında teknik ressam olarak çalışıyorum...
Kendime ait seban 1.6 110 hb polom var.
Hikayem çok eskilere dayanır bakmak incelemek araştırmak üstüne olsun istiyorum artık...
1.Öncelkile moto karavan ve cekme karavan arasında karar vermem gerekiyordu.
Yılda en fazla 2 hafta tatil yapabileceğim
bir minibüsü karavana döndürmek daha masraaflı olacağı için (vergiler, muayene, tatil dişinda kullandığımda yakıt)
hazırda aracım var ve denemek ve kendim bişeyler yapmaktan keyif aldığım için
cekme karavan tercihinde bulunmak istedim bunu tartışalım istiyorum...
2. karavanla nasıl bir tatil panlıyorum
çevremdeki göller manzaralı mekanlara giderek doğa ile baş başa kalmak arkadaşlarımla ve ailemle paylaşmak istiyorum...
3. Nekedar büyüklükte olsun
üç kişinin ayrı ayrı yataklarda rahatca yatabileceği gerektiğinde duş alıp yemek yiyebileceği bir ortam olmalı.
4. havalandırma
çok kez otomobilde minibüste uyudum yaz kış yazı çok sıcak kışı çok soğuk oluyor ve gece nefessiz kalıp terlemek istemiyorum
5. aracımda çeki demiri yok
bu işlemlere nerden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
6. maliyet
tüm hayallaerimizin başı gibi buda para toplamda yatılabilir bi seviyedeki karavan için 6 bin tl az bir bütcemi olur....
Yeni başlayan biriyim nereye bakmam gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim işleyiş yasal sorumluluk, sıtandartlar, maliyetler vs
Şimdiden çok teşekkürler iyi geceler...
Adım hamza bursa inegöl'lüyüm mobilya ve dekorasyon öğr. bölümü mezunuyum saldalye firmasında teknik ressam olarak çalışıyorum...
Kendime ait seban 1.6 110 hb polom var.
Hikayem çok eskilere dayanır bakmak incelemek araştırmak üstüne olsun istiyorum artık...
1.Öncelkile moto karavan ve cekme karavan arasında karar vermem gerekiyordu.
Yılda en fazla 2 hafta tatil yapabileceğim
bir minibüsü karavana döndürmek daha masraaflı olacağı için (vergiler, muayene, tatil dişinda kullandığımda yakıt)
hazırda aracım var ve denemek ve kendim bişeyler yapmaktan keyif aldığım için
cekme karavan tercihinde bulunmak istedim bunu tartışalım istiyorum...
2. karavanla nasıl bir tatil panlıyorum
çevremdeki göller manzaralı mekanlara giderek doğa ile baş başa kalmak arkadaşlarımla ve ailemle paylaşmak istiyorum...
3. Nekedar büyüklükte olsun
üç kişinin ayrı ayrı yataklarda rahatca yatabileceği gerektiğinde duş alıp yemek yiyebileceği bir ortam olmalı.
4. havalandırma
çok kez otomobilde minibüste uyudum yaz kış yazı çok sıcak kışı çok soğuk oluyor ve gece nefessiz kalıp terlemek istemiyorum
5. aracımda çeki demiri yok
bu işlemlere nerden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
6. maliyet
tüm hayallaerimizin başı gibi buda para toplamda yatılabilir bi seviyedeki karavan için 6 bin tl az bir bütcemi olur....
Yeni başlayan biriyim nereye bakmam gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim işleyiş yasal sorumluluk, sıtandartlar, maliyetler vs
Şimdiden çok teşekkürler iyi geceler...