<div class="bbWrapper">Sizlere 50 seneden fazla bir kampci olarak bazi konularda aciklama yapmak istiyorum,Ben ve ailem 3/5 sene cekme karavan kullandik ve bu gezilerimiz evvela Avrupa sonra Turkiye uzeri oldu.Cekme Karavan ile ekseriye Turkiyeye gelince Istanbul eski Atakoy Kamp/Florya Kamp/Yesilyurt kamp gibi kampinglerde kaldik.Prensip olarak ben katiyyen kamp disi gecelemem.Sebebi yalnizsiniz yaniniza bir otomobil gelir,acarlar birayi baslar muzik,neseniz bozulur?Hirsiz,arsiz,soygungu haric?Hangi kampinge girseniz,ucret odemek zorundasiniz,fakat bulunan bekci,sizi korumaya mecburdur? Sonra WC/Dus v.s. imkanlari.Cok ulkelerde kamp disi kaldik,fakat bizden baska en 8/10 arasi M.Karavan vardi,ortam iyiyiydi.Son senelerde artan M.Karavan ve Karavan meraki dolayisi ile,nereye gitseniz muhakkak bir kac kisiye rastlarsiniz.Bilhassa Avrupada profosyenel hirsizlar,buz dolabi havalandirma deliginden veya tavan ustunden narkoz gazi sikarak,sizi uyutup cok M.Karavani soymuslardir.Emin olarak gozuken Benzinci Park yerleri en tehlikeli yerlerdir.Bence TIR parklari gecelemek icin en iyi yerlerdir.Herkeze iyi ve saglikli gezmeler.</div>