Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,460
Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Haşmet bey Gökova Turnalı'ya yaptığınız gezinizi takip ediyorum, Güzel bir paylaşım oldu. Kamp ateşi yakmak güzel ama her zaman da mümkün olmuyor

Hüseyin bey sizin deneyimleriniz bize her zaman yol gösterdi. Kar- yağmur yağışı sırasında karavanda olmak çok güzel, ama rüzgar varsa karavanı sallıyor. O zaman insan biraz huzursuz oluyor. Geçen kış biz de Davraz ve Salda kayak merkezlerine kayak yapmak için gittik. Oldukça eğlenceliydi.

Nevzat bey keyfinizin bol ve daim olmasını dilerim. Yazdıklarınıza aynen katılıyorum

Mesut bey sizin deneyimlerinizi de bekliyoruz

es45' Alıntı:
İşin açıkcası ben de kış kamplarını daha çok seviyorum..meşe odunu ateşi başında semaverde çay demleyip dostlarla muhabbet inanılmaz keyifli oluyor..
Sn.es45 ateş başı oldukça keyiflidir. Ateşi seyretmek, sıcaklığını hissederken odun kokusunu koklamak hepimizin seveceği bir durumdur. Ama bazen ateş yakılamayacak yerlerde de kalabiliyoruz. Şehir merkezleri, sahil siteleri ya da yangın tehlikesi olan orman alanları gibi o zaman bu zevkten mahrum kalıyoruz.
Kış kamplarına bayılıyorum

mayıstosböce' Alıntı:
Her ne olursa olsun karavanda mutlaka kışlık uyku tulumu bulunmalı,kişi sayısına göre.
Bülent sen işini bilirsin, Poyrazlarda senin sayende üşümekten kurtulmuştum ;D

Emre bey , kamp süresince sizi tehlikeye sokmayacak zorunlu donanım kesinlikle olmak zorunda. Buna semaver de dahil olabilir

eve t bu konuda haklısınız..yasak bölgelerde tabiki kurallara uymak gerekiyor..ama ben biraz kurnazlık yapıp mangal ateşini biraz fazla yapıyorum ..kücük odunlarla takviye ediyorum..canlı ateş yakamasamda acılır sandalyenin altına folyoyu tabak şekline getirip içine mangal közü koyuyorum..ve sonuc.. alttan sıcak pişiriyor ..Türk insanının fikri zihni işte

drares' Alıntı:
Emre bey , kamp süresince sizi tehlikeye sokmayacak zorunlu donanım kesinlikle olmak zorunda. Buna semaver de dahil olabilir

Haşmet Bey semaver i ekledim ama yine de (sanıyorum) ilk kış kampı tek başımıza olmayacak gibi geliyor. Belki de siz öncülük edersiniz?

Antalya- Aydın çok uzak yerler değil, belki bize ortak yakınlıkta bir gezenbilir kış kampı organizasyonu yapar, kampın da hakkını veririz

ben her ikinizede komşuyum tam oranızda Muğladayım

Kış ortasına geldik, eski ya da yeni dostlardan kış kampı deneyimlerini bekliyoruz

Sizler şanslısınız
Ankara'da kışın hava -10,-15 lere düşüyor
Bu durumda karavana su koyamıyoruz.

Bülent Bey, siz bir de İzmir'i görseniz. Hava sıcaklığı 13, 14 derecelerde.

Haşmet bey bizim bu yıl karavan ile 4 kışımiz yazları avrupaya gittiğimiz için Kış tecrübe miz daha fazla kış aylarında karavan daha keyifli.
Bu yıl kış aylarında Marmara Bölgesinde olacağız. Tekirdağ i görmek ve kısa veya uzun kış Kampı yapmak isteyenleri bekleriz.

Süreyya bey deneyimleriniz hepimiz için önemli, paylaşımınızıbekiyoruz