Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erguncan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,072

erguncan

Seyahat Sıhhattir
Yer
adana
Web
www.rektab.com
Gideceğimiz hat resimde görüldüğü gibidir gidiş zamanı Nisan ayından sonraki her hangibir ay olabilir sıcak bakan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Ekli dosyalar

• 10562959_10204138572520225_8702209047763158145_n.jpg
    10562959_10204138572520225_8702209047763158145_n.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 2,152

Etiketler
kazakistan

Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

rota güzel gözüküyor ancak sizi yoracaktır gümrükte. Naçizane tavsiyem Soçi ye gemi ile devam edip Ukrayna'dan sonra direkt Rusya ya giriş yapmanız. Hatırladığım kadarı ile Gürcistan Azarbaycan Rusya geçişlerinde sıkıntı var idi. Tekrar kontrol etmekte fayda var.

Ynt: Karayolu İle Kazakistan Moğolistan Japonya Ve Güney Koreye Gidebilecek Yol Arkadaşları Aranıyor

Rusya azerbaycan guŕcistan hattından yeni gelsim gezmeye ve görmeye değer yerler şiddetle tavsiyemdir.

eğitimci arkadaşlardan oluşan 3-4 kişilik bir gezi grubumuz var.7-8 yıldır kendi aracımız (otomobil) ile iran, rusya, avrupa, balkanlar...vb. geziler yapıyoruz.Biz de 2015 yazında (ramazan bayramı sonrası) uçak ya da otomobil ile orta asya gezisi planlıyoruz.Sanıyorum sizin minibüsünüz var. Böyle bir araç ile gezmek çok daha rahat olur.Düşünürseniz mailim osmanozyurt1@hotmail.com.iletişim kurabiliriz.

Ergün Kardeşim çizdiğiniz rota heyecan verici ancak gidiş-dönüş 20.000kmden fazla yol yapmak anlamına geliyor.Sizden öğrenmek istediğim;
1-Bu yolculuğu kaç günde yapmayı planlıyorsunuz?
2-Araçla ilgili teknik sorunları tek başına çözebilecek bilgi-tecrübeye sahip misiniz?
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

Gezi rotaları genelde harita üzerinde kolay görünür ama bu rota harita üzerinde bile zor görünüyor.

vata' Alıntı:
Ergün Kardeşim çizdiğiniz rota heyecan verici ancak gidiş-dönüş 20.000kmden fazla yol yapmak anlamına geliyor.Sizden öğrenmek istediğim;
1-Bu yolculuğu kaç günde yapmayı planlıyorsunuz?
2-Araçla ilgili teknik sorunları tek başına çözebilecek bilgi-tecrübeye sahip misiniz?
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
Tüm olasılıklar hesaplandı nerede ne yapılacağı en ince detayına kadar düşünüldü tabi bunca tedbire karşı olumsuz durumlarla karşılaşma ihtimalimizide göz ardı etmiyoruz fikir alış verişlerimiz sürecek güzergahtaki ülkelerin siyasi fiziki ve bürokrasisi detaylıca araştırılıyor bakalım kısmet görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.....

şado' Alıntı:
Gezi rotaları genelde harita üzerinde kolay görünür ama bu rota harita üzerinde bile zor görünüyor.
Zor olacak ki heyecan olacak dimi ama... :smiley:)

Ergün bey 2014 haziran ayında Norveç'e Wosvagen caddy aracımla gidip geldim. Aynı şekilde eşimle birlikte 2015 mayıs ayında kısmet olursa İran,Türkmenistan,Özbekistan,Kırgızistan,Kazakistan,Moğalistan'dan Rusya Ulan-ude Baykal gölü ve Kazan'dan Türkiye'ye dönmeyi pilanlıyorum. Gezi fotolarıma tüm arkadaşlar Fesbuk adresimden (Veli Devekaya) bakabilirsiniz arkadaş olarakta eklerseniz memnun olurum.

Hayırlısı olsun kazasız belasız seyahatlar diliyorum gülegüle gidip gülegüle dönersiniz inşallah

devekaya' Alıntı:
Ergün bey 2014 haziran ayında Norveç'e Wosvagen caddy aracımla gidip geldim. Aynı şekilde eşimle birlikte 2015 mayıs ayında kısmet olursa İran,Türkmenistan,Özbekistan,Kırgızistan,Kazakistan,Moğalistan'dan Rusya Ulan-ude Baykal gölü ve Kazan'dan Türkiye'ye dönmeyi pilanlıyorum. Gezi fotolarıma tüm arkadaşlar Fesbuk adresimden (Veli Devekaya) bakabilirsiniz arkadaş olarakta eklerseniz memnun olurum.
Veli bey yazınızı okurken bile heyecanlanmamak elde değil umarım güzel bir yolculuk olur benden önce giderseniz tecrübelerinizden istifade etmek isterim bu arada facebook tan arkadaş daveti gönderiyorum tanışmakta fayda var. Sevgiyle kalın

Teşekkürler, yoldada karşılaşabiliriz.

çok güzel fikir bende böğle birşeye kalıkışmak isterim ama memur olunca 30 günden fazla geziler imkansız oluyor... :(

Selam Ergün bey
Benimde bu güzergaha yakın bir yolculuk planım var zamanı tam olarak belli olmasada ...ama zaman için "ben sibirya bölgesini takdir edilir ki kışın görmek arzusundayım"..belkide işlerdeki zamanlamam uyarsa (yılbaşı gibi belli olacak ) katılabılırım.
Umarım keyifli bir yolculuk olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,830
Kayıtlı Üye Sayımız
166,934
Kaydolan Son Üyemiz
Yalnızadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR