Tüm olasılıklar hesaplandı nerede ne yapılacağı en ince detayına kadar düşünüldü tabi bunca tedbire karşı olumsuz durumlarla karşılaşma ihtimalimizide göz ardı etmiyoruz fikir alış verişlerimiz sürecek güzergahtaki ülkelerin siyasi fiziki ve bürokrasisi detaylıca araştırılıyor bakalım kısmet görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.....vata' Alıntı:Ergün Kardeşim çizdiğiniz rota heyecan verici ancak gidiş-dönüş 20.000kmden fazla yol yapmak anlamına geliyor.Sizden öğrenmek istediğim;
1-Bu yolculuğu kaç günde yapmayı planlıyorsunuz?
2-Araçla ilgili teknik sorunları tek başına çözebilecek bilgi-tecrübeye sahip misiniz?
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
Zor olacak ki heyecan olacak dimi ama...şado' Alıntı:Gezi rotaları genelde harita üzerinde kolay görünür ama bu rota harita üzerinde bile zor görünüyor.
Veli bey yazınızı okurken bile heyecanlanmamak elde değil umarım güzel bir yolculuk olur benden önce giderseniz tecrübelerinizden istifade etmek isterim bu arada facebook tan arkadaş daveti gönderiyorum tanışmakta fayda var. Sevgiyle kalındevekaya' Alıntı:Ergün bey 2014 haziran ayında Norveç'e Wosvagen caddy aracımla gidip geldim. Aynı şekilde eşimle birlikte 2015 mayıs ayında kısmet olursa İran,Türkmenistan,Özbekistan,Kırgızistan,Kazakistan,Moğalistan'dan Rusya Ulan-ude Baykal gölü ve Kazan'dan Türkiye'ye dönmeyi pilanlıyorum. Gezi fotolarıma tüm arkadaşlar Fesbuk adresimden (Veli Devekaya) bakabilirsiniz arkadaş olarakta eklerseniz memnun olurum.
Eyvallah teşekkürlerşado' Alıntı:Hayırlısı olsun kazasız belasız seyahatlar diliyorum gülegüle gidip gülegüle dönersiniz inşallah