kare kasa 97 xj 4.0 lt geniş dodik nerde alabilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faruk2323 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,785

faruk2323

Kamp I
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
arkadaşlar selam ankaradan faruk gezenbilire yeni katılıyorum kare kasayı yeni aldım bununla ilgili bilgi almak istiyorum didik lazım vinç lazım bide çeki demiri lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim telefonum 532 200 31 11[attachment=1]

jeep 044.jpg

Etiketler
Ynt: kare kasa 97 xj 4.0 lt geniş dodik nerde alabilirim

faruk bey aracınız hayırlı olsun. acemilik sanırım iki baslık acmıssınız :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40787.0
yukarıdaki linke tıklarsanız belki yardımı olabilir :smiley:

bide bu topike rastladım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65973.0

sonuc olumlumu? merak ettim yardımım oldu ise sevindim.

yarımcı olmak maksatlı....

bu dodik olayı şudur...

arabayı yerden yükselmek için büyük lastik takarsın, büyük lastik takab,lmek için yükseltmen gerekir, yükseltince off-setli jantla iz düşümünü arttırısın, daha sobra da bu işlemleri yaptıktan sonra lastik sağa sola değme sürtme yapar, çamurluklardan vs vs tıraşlar kesersin, dodiklerle bu kesilen yerlerdeki çirkin görüntü kalkar, lastikleri dışa aldığınız için aşırı çamurun araca gelmesi bir nebze engellenir....

faruk2323' Alıntı:
teşekkür ederim levent bey ilginize çamurluklar kesilmeden olmaz yani ;D

olmaz diye bişey yok...ama maksadı o...eğer aracınızı modifiye etmeyi düşünüyorsanız dediğim, adımlardan sonra zaten mecbur sayılırsnız...ama gördüğüm kadarıyla 2'' yükseltmişsiniz sanırım, bundan ötesi yok diyorsanız size kalmış...çamurlukları değilde dodikleri kurcalar ufak tefek kesersiniz olur...ama yinede civatalarla çamurluklara delik açılarak takılıyor...

böyle biraz deneyeceğim bakalım su anda şikayetim sürtmesi değil çok çamur atıyor kapı kolları falan hemen çamur oluyor sonra daha çok yükseltirsek 32" lastik alırız ozaman kestiririz

bu zevk meselesi ama ben de lastiklerin kaportadan az da olsa dışarda olmasını daha çok seviyorum...dodik taksam da i şekilde ondan da dışarda olmasını sağlardım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR