soner koç' Alıntı:arkadaşlar merhaba ben yeniyim. henüz bir arazi aracınada sahip değilim.ama bu grand crokeelere ilgim var.Benim bildiğim kare kasaların, diğer serilere göre 4.0 silindir hacmine sahip olup 6 silindirli olmaları.Diğer avantaj ve dezavantajlarını öğrenebilirmiyim?birde sürekli 4*4 modundamıdır yoksa isteğe bağlı 4*2 olabiliyormu ve taşıt vergisinde hangi sınıfta olup vergisi ne kadardır?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
noyancan' Alıntı:evet bu araçlar 4,0 olup 6 silindirdir. yakıt sarfiyatı 450 ile 650 arasında değişir. isteğe bağlı 4*2 kullanılabilir. taşıt vergisi 6 aylık 200 küsür. kasklo bedeli ile.
vision' Alıntı:benim araçta 6 aylık 1098 TL çıkıyo. 200 küsür nasıl oluyo bu araçlar. aracım 99 model
peki ödedikten sonra yapsak bu işlemi acaba yarısını geri verirler mi ?noyancan' Alıntı:sigorta şirketinden alacağınız bir kasko bedelini gösterir belge ile vergi dairesine gidin fiyat yarıya düşüyor.
vision' Alıntı:peki ödedikten sonra yapsak bu işlemi acaba yarısını geri verirler mi ?![]()
noyancan' Alıntı:arkadaşlar benim aracın hava filitresinden karbüratöre giden haortumda yırtılma var. nereden bulabilirim?