Kare Kasa Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AŞAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,593

AŞAN

Ana Kamp
Yer
istanbul
Merhaba,

Araziye girmemiş, uygun fiyatlı kare kasa arıyorum..

Hemen alacağım..

Sadece yükselticem ve lastik. Arkadaşım aldı ve sıra bende.
Sevgiler

Etiketler
Ynt: Kare Kasa Arıyorum

buna bak istersen.

Fotoğraf-0049.jpg

91 xj siyah bir jeep e sahibim zavolli tüp e sahip. bujiler kabloları ön arka firen balataları kampanaları diskleri sıfır. radyotörü 3 gözlü yazın taktırdım. arka makasları değiştirdim. denge cubuklarını değiştirdim sıfır. aw 4 japon şanzuman taktırdım. yakıt deposundaki pompayı sıfır taktırdım. jvs 3 inc dvd mp3 calar taktırdım. salı günüde arabayı tamamen metalik siyah boyatmak icin davan ve yer döşemelerini değiştirmek icin kaportacıya veriyorum arcı 17 000 vereceğim. 533 454 21 65

98 model var birtane pazartesi hatırlatırsan sorarım ne olduğunu

arkadaşlar merhaba ben yeniyim. henüz bir arazi aracınada sahip değilim.ama bu grand crokeelere ilgim var.Benim bildiğim kare kasaların, diğer serilere göre 4.0 silindir hacmine sahip olup 6 silindirli olmaları.Diğer avantaj ve dezavantajlarını öğrenebilirmiyim?birde sürekli 4*4 modundamıdır yoksa isteğe bağlı 4*2 olabiliyormu ve taşıt vergisinde hangi sınıfta olup vergisi ne kadardır?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

soner koç' Alıntı:
arkadaşlar merhaba ben yeniyim. henüz bir arazi aracınada sahip değilim.ama bu grand crokeelere ilgim var.Benim bildiğim kare kasaların, diğer serilere göre 4.0 silindir hacmine sahip olup 6 silindirli olmaları.Diğer avantaj ve dezavantajlarını öğrenebilirmiyim?birde sürekli 4*4 modundamıdır yoksa isteğe bağlı 4*2 olabiliyormu ve taşıt vergisinde hangi sınıfta olup vergisi ne kadardır?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

evet bu araçlar 4,0 olup 6 silindirdir. yakıt sarfiyatı 450 ile 650 arasında değişir. isteğe bağlı 4*2 kullanılabilir. taşıt vergisi 6 aylık 200 küsür. kasklo bedeli ile.

noyancan' Alıntı:
evet bu araçlar 4,0 olup 6 silindirdir. yakıt sarfiyatı 450 ile 650 arasında değişir. isteğe bağlı 4*2 kullanılabilir. taşıt vergisi 6 aylık 200 küsür. kasklo bedeli ile.

benim araçta 6 aylık 1098 TL çıkıyo. 200 küsür nasıl oluyo bu araçlar. aracım 99 model

neden kare kasa istiyorsunuz gidin 5,2 grand cherokee alın...
nedenlerini sitede pek çok yere yazdık...
avantaj dezanvantaj ile ilgili pek çok bilgi var sitede...

mantıklı yaklaşım 5,2 grand cherokee dir....

vision' Alıntı:
benim araçta 6 aylık 1098 TL çıkıyo. 200 küsür nasıl oluyo bu araçlar. aracım 99 model

sigorta şirketinden alacağınız bir kasko bedelini gösterir belge ile vergi dairesine gidin fiyat yarıya düşüyor.

arkadaşlar benim aracın hava filitresinden karbüratöre giden haortumda yırtılma var. nereden bulabilirim?

noyancan' Alıntı:
arkadaşlar benim aracın hava filitresinden karbüratöre giden haortumda yırtılma var. nereden bulabilirim?

hurdacılardan çıkmasını rahatlıkla bulursun.yeniside vardır parçacılarda.........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri