KARŞILAŞTIRMA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf2757 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,239

yusuf2757

Yeni Üye
ARKADAŞLAR ŞU AN 1997 MODEL NİSSAN MAXİMA QX ARACIM VAR ÇOK BAKIMLI BİR ARAÇ.BENİ HİÇ ÜZMEDİ.ANCAK 1990 MODEL BUİCK SKYLARK 2.5 CUSTOM BİR ARAÇLA TAKAS ETME DURUMUM VAR BUİCK HAKKINDA ÇOK BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIMDAN BANA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.TAVSİYE EDER MİSİNİZ?AYRICA TÜRKİYEDE GALİBA ÇOK AZ SAYIDA VAR BU ARAÇLARDAN BİLEMİYORUM.PARÇA DURUMU NASILDIR?BULUNABİLİYOR MU BENİM ARACIMLA KIYASLARSAK PARÇA FİYATLARI NASILDIR?
ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

Etiketler

Ynt: KARŞILAŞTIRMA

Merhaba,Maxima'yida 1990 Buick'ide kullandim.
Ilk once genislik ile ilgili rahatlik bakimindan bir alt sinifa iniyor olacaksiniz.
Yakit olarak efendi surusle,uzun yolda tasarrufa,sehir icinde sarfiyata gececeksiniz.
Parca bulmak Maxima gibi daha cok olan bir aracta bile gun gectikce zorlasmaktadir.
Buick'te ise(zaten daha az bulunan bir aractir)iyice zorlanacaginizi tahmin ediyorum.
Bulunmaz mi,illaki uydur kaydir,yurt disidir icidir,cikmadir yenidir bulunur.
Eger Amerikan sevdaniz var ve bunun icin dusunuyorsaniz bari V8 olan birine bakin.
Gercekten o ses bile yeter haz duymaniza.
Fakat surus keyfi olarak Buick cok rahat bir aractir.
Sessizligi,koltuklarin konforu,kumanda dugmelerine erisimi vs guzeldir.
Yine de kapinin onune biraktiginizda birsey olursa(aynasini nasil bulurum gibi)endisedir.
Yakiti vergiyi vs dusunmuyorsaniz tekrar ediyorum V8 dusunun,degisime degsin.
Nacizane sahsi tecrube ve dusuncelerimdir.
Hayirlisi olsun.

Bahadır bey öncelikle ilginize teşekkürü bir borç bilirim.Amerikan merakım var ama aldığım araç beni sıkıntıya sokacak ise tabii tecrübenize de güvenerek Sen Maxima ya binmeye devam et diyor kafam.Buick Skylark özellikle 1990 modelinin kasalarına ayrı bir hayranlığım ama beni caydırdınız.Hayırlısı olsun diyelim.Tekrar teşekkürler.Selamlar.

Bahadır abicim çevrim içi olduğunuzu gördüm.Abi Bu 1990 Buick Skylar 2.5 Custom ların parçalarını bulamama şansım var mı?Yan sanayii de olsa yok mudur ? takıldım abi bu araca veya alırken özellikle nelerine dikkat edeyim püf noktaları nelerdir?Yani aracın olmazsa olmazı nedir?Nelerine bakayım veya baktırayım.Nissan Maxima aracımda çok çok güzel dünya turu yaptıracak bir araç banamısın demez 245 KM ile radara girdim.Buick aynı performansı gösterir mi? Yakıt önemli değil şehir içinde çok yakar maxima dan ama çok çok fark olacağını düşünmüyorum yanılıyorsam düzeltin lütfen siz iki aracıda kullanmışsınız çünki.Abicim siz ok verirseniz değiştireceğim ama bana kati olur veya olmaz deyin rica ediyorum.Saygılar sunuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR