Kartel Koruma Temini

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan raşit01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,374

raşit01

Kamp I
Yer
adana
resimde görünen korumalığı veya benzerini temin edebileceğimiz bir yer varmıdır?[attachment=1]

Alttabla1.jpg

Etiketler
Ynt: Kartel Koruma Temini

Konuları arastırırsanız, vitara'sı olup'ta kendisi bu korumadan yapan arkadaşlarımız var. İşinize yarayabilir.

Merhaba, Aksiyon Oto İstanbul-MuratKaradeniz veya 4x4rescueteam Adapazarı-Murat Karahan size yardımcı olacaktır.Kolay Gelsin.

bu arkadaşların telefonunu bulamadım , bir telefon numarası veren olrsa çok memnun olurum.tşk

Ölçüler sitede mevcut,plazma ile kesim-büküm yapabilen bir demircide 4mm sac kullanarak kendiniz yaptırabilirsiniz,bir kaç saatinizi alır.

Bana maliyeti demirci 28 tl + pas koruması için pütür kaplama 5 tl topam 33 tl olmuştu ve hazır satılanlardan kat kat sağlam bir şey çıktı ortaya.Tek dikkat etmeniz gereken şey optimum ağırlık için sac kalınlığını 4mm den kalın şeçmemeniz olacaktır.Aliminyum olsun derseniz en az tam bir plaka halinde satılıyor (250 tl fiyat vermişlerdi) hem malzeme artar hemde maliyet.

Selamlar

araca bakım yaptırırken bir demirci bu işlerden yapıyormuş ölçüsünü falan aldı birde ücretin yarısını vermiş olduk, üzüldüm şimdi... neyse bakalım bizimkisi nasıl olacak.Yinede teşekkür ederim....

Raşit bey malzemeyi aldıktan sonra adres ve ücret konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.Ben de arıyorum çünkü.Bulunduğum yerde bulamıyorum.Şimdiden teşekkürler.

Araçlar içindeki Suzuki bölümüzde karter koruma ile ilgili ciddi çalışma ve teknik detaylar mevcut, bir göz atarmanızı tavsiye ederim. Yapım hikayelerimiz mevcut. Ek olarak http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14517.0 bölümünde detaylar mevcut.

evet o resimleri ve çizimleri döktürüp gitmiştim zaten , bakalım nasıl birşey yapacaklar.Tabi ben zaman bulup arabayı götürmem lazım en başta:smiley: teşekkür ederim ilginize ve paylaşımlarınıza...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR