Karter muhafaza

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hbilkut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,499

hbilkut

Ana Kamp
Merhaba Subaruseverler

Birkaç sorum var. Yanıtlar için şimdiden teşekkürler. Aracına karter muhafazası taktıran var mı? Kaça ve nerde yaptırdınız? Memnun musunuz? Şanzumanı da koruyor mu?.

Etiketler
Ynt: Karter muhafaza

Ben yaptırmıştım otosanayide iyi bir sac ustasına. Ancak sağlam olsun diye oldukça kalın yaptı sağolsun. Ağırlığından dolayı taktırmaktan vazgeçtim. Şanzımanı da koruyordu yaptırdığım. Ama sitede defenderler vs. için yapan yerlere ölçü vererek yaptırılırsa aluminyumdan çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Yabancı forumlardan takip ettigim kadarıyla cogunluk 3 mm 5052 alumimyumdan yaptırmış. Hatırladığım kadarıyla 10-15 kilo arası oluyormuş. Burda 5052 aluminyumu bilen yok. Ne bulsam razı olacağım ama çok ağır da olmasını istemem. Sizin yaptırdığınızin saç kalınlığı ne kadardı ve kaç kilo geldi?

Şöyle tarif edeyim, asma katlar için demir merdiven olur ya, o şekildeydi kalınlığı ve toplamda en az 50 kg'dı. Aracın ağırlık merkezini de etkileyecekti bu kadar ağırlık. Dediğim gibi LR'cılar bu tarz çok kullanıyorlar, bir de yine forumda Ahmet Usta var, kendisi Antalya'da ve harikalar çıkarıyor her türlü araca aksesuar konusunda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR