Karvan Yapımı 3m 2.proje

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hasan Göçmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,077
Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje

meka2' Alıntı:
Sayın airboat 4 işlemi bilmeden bu işe başladığımımı düşündünüz yoksa ? :smiley:25 m² de maksimum 40 kg farkediyor.Ben zaten dış kaplama olarak ekopanel ve ctp kullanacağım.Ayrıca sahibinden.com sitenizdeki ürünlere baktım bana bayağı pahalı geldiler vardır bir hikmeti diyorum.Hayırlı işler teşekkürler.

Aynı tuvalet http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-karavan-karavan-portatif-tuvalet-koku-hediyeli-199200940/detay 205TL
http://www.denizdukkani.com/portatif-termoplastik-tuvalet-21-litre 230TL

Dometic vb ithal ürünler pahalı evet ama yerli ürünler diğer sitelerden daha ucuz.

Zaten en gıcık olduğum olay, yerli üretimler ithal ürünlerle birlikte pazarlandığında fiyatlarının inanılmaz şişirilmesi.

Niye gıcık olduğumu da ekliyim; insanlar fiyat farkı azalınca biraz daha verip ithalini alıyım diyebilir, yerli üretimin de satıcıdan dolayı devamı gelmeyebilir.

Artı karavan ekipmanları satışında internetten tek tek fiyatları, ölçüleri ve aynı ürün için hem pahalı hem ucuz alternatifler bulabildiğim tek yer oldu benim.

Artık ilk alışverişimde biraz indirimi hakettim galiba :D

Şaka bir yana bu işin ticaretini yapanları da haksız eleştirmemek lazım ki tüketiciye yani bizlere değişik alternatif sunmaya devam edebilsinler. :smiley:
 

Etiketler

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje

Uzun bir aradan sonra resimleri siteye yüklüyorum.

İç kaplama bitti.

Image1


Image2


Image 03 04 15 11 35


Image 03 04 15 11 35 1


Image 03 04 15 11 35 2
 












Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje

Dış kaplama bitti ve astar boyama yapıldı.Şimdi sırada yoklama macununda.Sonrası ise son kat boya.Boya selülozik olacak.Yoklama macunundan önce astar atmamın sebebi ise dolgu yapılacak yerlerin daha iyi görülebilmesi içindir.

IMG 0114


IMG 0115


IMG 0116


IMG 0117


IMG 0118
 

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje

hayırlı olsun ve kolay gelsin
iç ve dış kaplamada ne kullandınız acaba eko panel nedir biraz açarmısınız
 


Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje

güzel olmuş dış kaplamalarda fiberglas kullanılsa nasıl olur veya kullanılırmı acaba
 

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje

Uzun bir aradan sonra tekrar imalata devam ettim ve resimlerinin yayınlıyorum.Dış kaplama boya yapacaktım ama zor geldi .Ctp ile kapladım .Ctp yi poliüretan mastik sosis ile yapıştırdım.Ctp üzerine ise beyaz folyo kapladım.Epey ara vermemim sebebi ise camlar ve kapı işleri idi. Düşündüğüm hem maliyetli hemde zaman harcamam gerekiyordu.Arkadaşların sayesinde aldoks serisinden önde sabit olmaz üzere yanlarda hareketli pencere yaptık.Kapı da alüminyum üç bölmeli oldu.Kapı ve pencere kasalarını altın yaldız folyo ile kapladım.Kanatlar naturel renk kaldı.Camları lamine cam olarak yaptırdım.Yandaki camlara ileriki günlerde ya makas koyacağım veya amartisör ayarlamayı düşünüyorum.Pis su tankı hazır sadece zemine montajı kaldı.Temiz su için İnternette bulduğum TMC musluk sistemi 68 tl (http://www.deniztoptan.com/p-19144-Damacana-ve-karavan-tipi-su-pompalari-TMC-musluk-sistemi-DM-1705024-.html) sipariş verdim.bayram sonrası elime geçer.İç ahşap üstü kaplaması olarak ise Koçtaş tan 3 top duvar kağıdı aldım.Kısmetse bayramdan sonra 2 hafta içinde aksilik olaz ise bitirmeyi düşünüyorum.

IMG 0495


IMG 0500


IMG 0493


IMG 0494
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,692
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst