Kask Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,365

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
slm arkadaşlar
mevcut kaskım 65 tl ye aldığım basıt bır çene açılır kask.
fakat hem çok aşırı ses hemde çok aşrı ruzgar geçırmekte
uzun yolda 150-160 tan sonra uğultudan içinde duramıyorum,başım ağrıyor..
acaba son zamanda baktıklarımın içinde güneş vizörü ve çene açılır bır kask olarak bu çok hoşuma gıttı
acaba duyan - bılen - kullanan-kulllananı tanıyan varsa eger bana yardıncı olursa sevıneceğim.
elinde bu tür tamız buna benzer kask olupta satan varsada görüşebiliriz..

Cox_Trip_Siyah.jpg

Etiketler
Ynt: Kask Hakkında

bu kaskın fiyatı 317 tl yazılmış.
lütfen kalıtesı fıyatı ve kullanılabılırlığı hakkında bılgı
tşkkrler..

Cox_Trip_Siyah.jpg

hocam bir kask bu kadar ucuz olupta sağlammı olur al hocam süper kullanışlı ve çok dayanıklı 3 yıl kullandım hele o vizörü süper nolan bile beceremedi o işi.317 artı 6 taksitte yapılıyor karta. ama sirkeciye ggit yada konşuk,a mehmet abiye.

ben 5 sene oluyor kaskı alalı ne arazi nede yolda sorun çıkardı içten çıkmalı güneş gözlügü var ve çene açılıyor o zaman 300 almıştım airoh kaskı tavsiye ederim polislerde kullanıyorlar kaç sefer yere düşürdüm banamısın demiyor içi çıkarılıyor ve yıkanabiliyor daha hiç bir parca deyiştirmedim ve hor kulanışa elverişli saglam kask

buğu vizörü bulamazsın, oxford'un universal standart buğu vizörleri bile olmuyor; ben tavsiye etmem o yüzden.

bu kaskı kısa bir süre kullandık fazla memnun kalmadığımızdan dolayı ls 2 deltayı denedik daha çok memnun kaldık neden dersen kaskın kafaya oturuşu ve sessizlik bakımından çok memnun kaldık. şu an cox artçı kaskı olarak duruyor.

agv v rossi icon kask
shoie xr 1000 sofuoğlu kask
ls 2 delta
cox çeneaçıllır
ls2 carttons
kasklara sahibim.

Ankara'da eskiden ortağı olduğum bir motosiklet mağazası var, dilediğiniz ürün olursa yardımcı olmaya çalışırım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri