Kasko yaptırmalı mı acaba ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOBO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,673
Ynt: Kasko yaptırmalı mı acaba ???

eğer hasarınız kaskonuzu bozmucak sekildeyse her sene düşer fiyatı ama herhangi bi kazada (ufak dahi olsa) birdahaki senede artar hep

Etiketler

Selamlar benim aracım 2001 v8 discovery2 ben yaklaşık 1000 tl ye kasko yaptırttım.En üst kademedeyim o yüzden ciddi indirim alabildim sanırım.Fakat genelde firmanın fiyatları uygun..Firmada Ergo isviçre ve kasko bedel korumalı..Dileyen olursa firmanın iletişim bilgilerini verebilirim istanbul-Kadiköy- Feberbahçe stadyumu civarında yerleri..

Kasko konusunda maddi olarak zoralanmayacaksanız bu araçlar için şart bence.
Parçaları zor bulunuyo sparişle geliyo bir sürü sorun yasanıyor çünkü.
Benim tamponuma çarpmışlardı.4 hafta tampon bekledim yok exper yok oto king..
Kasko olsa en geç 1 hafta içinde iş bitmişti.Hatta bazı firmalar araçsız kalmayın diye araç bile teğmin ediyorlar.

Fakat kaskoda yetmiyo Allahmuhafaza kaza olunca mutlaka tutanağı doldurun ve mutlaka napıp edip karşı tarafın trafik sigortası varsa kaskosu ,ehliyet ve ruhsat fotokopsini alın. ve en geç 5 iş günü içerisinde sigorta şirketinize bildirin...
.Kazasız günler dilerim saygılarımla....

iyi günler sakaryada fatihbet var siteden birkaçarkadas orada yaptırdı fiyat olarak istanbuldakilerin yarısı ve ilgili bir arkadaş 05326002300 istanbuldan izzetten 4.0 cherokeeli izzetten aldım derseniz yardımcı olur bece arayıp teklif almanızda fayda var

Teşekkürler ilginize.
Her iki arkadaşıda arayacağım.

Selamlar.

Arkadaşlar merhaba ben sigortacıyım Güneş Sigortada uzman olarak çalışıyorum. Birçok şirket 10 yaşından büyük araçlara kasko yapmaz. Ama kaskoyu mutlaka mutlaka yaptırmak lazım. Sigorta bence çok önemli sigortacı olduğumdan söylemiyorum ;D. Burda şöyle bir durumda söz konusu off-road için kullanılan araçlarda kasko sorun olabilir. Ralli araçlarına kasko yapmak gibi düşünmek lazım. Bu konuyla ilgili her türlü sorunuza cevap verebilirim.

Fiyat verebilirmisiniz acaba ?
Bu arada burada bulunan tüm araçlar off road aracı değil.
Tek handikapları arazi aracı olmaları :smiley:
Nasıl yardımcı olabilsiniz ???

Fiyat vermek yanlış olur marka model fiyatları çok etkiliyor araçların şirketin havuzundaki kaza oranları vs gibi değerler fiyatları çok etkiliyor,ama en önemli etken TC no sistem geçmişinizdeki kaza oranlarınıza göre fiyat veriyor artık. 18 yaşındaki birine 1.000 TL çıkan araç 45 yaşında birine 700 TL çıkabliyor. Fiyat işini şu şekilde yapabilitriz. kendi tc nomdan bakabilirim aşağı yukarı bir fiyat çıkar aracınızın 10 yaşından büyük olması büyük handikap. :( Teşekkürler

Selamlar

Kasko için bende bir kaç şey söylemek istiyorum.

1- Kaskoyu yaptıracak bir şirket bulunca özelliklke muafiyet konusuna çok dikkat edin full kasko yaptırıyorsunuz ama hasar gerçekleşince size saadece % de 30-40 yada bilmem ne kadar ödeme yapılyor. örnek 2000 Tl. olan kasko muafiyet uygulamasıyla 1000 Tl ye bile iner ama hasarın % 30 - 40 ını öder.
2- Bazı şirketler bazı teminatları muafiyetli uygular mesela sel teminatının % 3 yada daha fazlası muafiyetlidir. ama sizin kasko ful kaskodur
3- Bazı şirketler ikame araba vermez çogu vermez
4- Yaz gelince bizim insan çoşar kış gelince kar yagmur çakmadan duramaz yani kaza mevsimidir. aracınız anlaşmalı yetkili servise çekilirse 5 günde değil 15 günde çıkar. ikame araç 3-4 günlüktür sigorta aracın 3-4 günde çıkacagını hesap eder. ama bu hesap bize ve servise hiç bir zaman uymaz.
5- Sigorta şirketleri her sene fiyat muafiyet oranlarını yeniden belirler bu seneki şartlarınızı bir sene sonra aynı şirket karşılamayabilir yada daha fazlasını daha ucuza verebilir.hepsini araştırın
fiat - muafiyet - ikame araç bunları muhakkak konuşun- off road olayını ayrıca belirtmekte fayda var ücretsiz çekici hizmeti de yurt geneli için ayrıca konuşulmalı.
6- Bazı sigorta şirketi çalışanları müşteriyi tanıyor ise başka şirkette çalışan arkadaşlarına paslar :smiley: o şirket bizden daha avantajlı diye bunlara dikkat edin çünki bir şirket bu sene saglıkta indirim ve geniş kapsamlı sigorta çalışması yaptıysa kaskoyu yükseltmiştir. öbürü kaskoda kaskoda indirim yapıp saglıktan aldığı pirimleri yükseltmiştir. dolayısı ile bir birini tanıyan çalışanlar müşteriyi paylaşır ve paslaşırlar, sigortacıya açık olun durum uygunsa açıkça sorun daha avantajlı kasko yapan tanıdığın varmı diye.
7-En ucuz ve muafiyetsiz kaskoyu yaptırmanızı ve hiç kullanma durumunda kalmamanızı dilerim.

Saygılar

bence hiç boşuna uğraşmayın ve paranıza yazık etmeyin.ben sıfır araç aldım kasko yaptırdım ve kaskolu diye rahat kullandım ufak tefek kazam oldu ama sonra kaskodan vazgeçtim ve hiç kazam yok.diğer kaza dediklerimde park esnasında falan işte.öndeki yada arkadaki araca kasıtlı çarpmalar.benim aracımı sıkıştırdıkları için :smiley: kaskosuz olmak insanı daha dikkatli yapıyor bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.