KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba arkadaşlar
yarindansonra Kaş'a kamp yapmaya gidiyorum çadır kampı için mekan tavsiyelerine ihtiyacım var
tecrubesi olan vesaire varsa yazarsa çok sevinirim
merhaba hakkinda cok sey okudum fakat resimlerden pek hosuma gitmedi cunku cadir kurulacak alan duzeni , daginikligi vs mezbelelik gibi geldi kendi sitesinden .. ayriyeten duş vc gibi yerler cok ozensiz gorunuyor.. genede fikirleriniz ve tecrubelerinizi almak isterim siz neden seviyorsunuz mesela?
Ynt: Kaş'ta Bildiginiz kamp alanları (yarından sonra gidiyorum)
Ben 30 yıldan fazladır Kaş'a uğradığım her gezimde Kaş Kamping'te kaldım. Belki nostaljisini seviyorum. Merkeze çok yakındır. En azından bu büyük bir avantajdır. İyi geziler.
Cevaplar için teşekkürler .. cabuk cevap alamadigim icin birkez daha Adrasan Jungle Bells'i tercih ettim (eski Rahmi's)
Adrasan'ın tartışmasız en iyi kamp alanı.. bir kez daha her şeyden memnun kaldım .. yemekler,temizlik,özen... her şeyden önemlisi sevgi.. Bir dahaki sefere Kaş Camping'e gidecegim
Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum)
çok teşekurler pekı serkan fethıyede saklıkent, kelebekler vadısı ve katrancı koyuna gıtmeyı dusunuyorum .baska gıdebılecegım bır yer ya da yapabılecegım bı aktıvıte varmı.. fıkırlerın almak ısterım
Ynt: Kaş'ta Bildiginiz Kamp Alanları (yarından Sonra Gidiyorum)
Esenr hanım, daha önce yapmadıysanız Kaş'ta tüplü dalış (scuba) deneyebilirsiniz. Türkiye'de dalışın başkenti denebilir, bu işin en güvenli ve keyifli yapıldığı yer diyebilirim Bir acentaya gitmek yerine direkt limandaki teknelerle konuşursanız fiyatlar daha uygun oluyorlar.